Himchan din B.A.P a fost șantajat de femeia care l-a acuzat de viol

Confor ultimelor informații dezvăluite în presă, femeia care l-a acuzat pe Himchan din B.A.P de agresiune sexuală este suspectată  de șantaj de către poliție.

Potrivit poliției, reclamanta A a fost dusă la secția de poliție sub suspiciunea de șantaj comun. După cum s-a raportat anterior, Himchan se confruntă cu acuzații pentru agresarea sexuală a unei femei într-o casă de vacanță din Namyang în data de 24 iulie 2018.

Himchan a negat acuzațiile care i se aduc. Potrivit lui „A”, la ziua agresiunii, în casă se aflau trei bărbați și trei femei – inclusiv ea și Himchan – care au băut împreună.

La proces, avocatul lui Himchan a făcut o declarație privind acuzațiile, spunând că au existat sentimente de interes între cele două părți. Nu a fost un consimțământ explicit, dar aceasta a sugerat că totul este bine, motiv pentru care nu este o agresiune sexuală prin constrângere. Idolul a susținut că nu a existat agresiune sexuală, explicând că el nu a mers mai departe decât sărutarea și atingerea părții de sus a corpului femeii.

 

Sursa: allkpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s