Billboard: rezultatele obţinute de artiştii k-pop în această săptămână

Imagini pentru g dragon cf gif

Oare cum o mai duc artiștii k-pop în topurile de la Billboard? În cazul în care vă interesează acest subiect, asigurați-vă că citiți articolul integral!

Ca de obicei, urmează să vă vorbesc despre trupele k-pop care au ocupat poziții în „Billboard World Albums”„Artist 100”, „Social 50” și „Billboard 200”.

Și de această dată voi începe cu clasamentul Social 50”, unde liderul este același de mai bine de doi ani la rând! BTS ocupă locul 1 încă din luna iulie a anului 2017, iar de atunci nu a cedat-o niciodată! Pe locul 3 a urcat Seventeen, pe #4 se află NCT 127, pe #5 coboară NCT Dream, iar pe #6 debutează X1. Între timp, EXO coboară pe #7, MONSTA X urcă pe #9, BLACKPINK ajunge pe #11, GOT7 pe #13, iar ITZY pe #20. În continuare, avem NCT pe locul 21, Tiffany din Girls Generation pe #24, Stray Kids pe locul 27, TWICE pe #30, TXT pe #31, WayV pe #34, ATEEZ pe #35, pe locul 36 ajunge ASTRO, Baekhyun din EXO se clasează pe #39, iar PENTAGON coboară pe #49.

În Artist 100” avem trei artiști k-pop, este vorba despre BTS, NCT 127 și Seventeen. Trupa de la Big Hit Entertainment a urcat pe locul 6, după ce săptămâna trecută a fost pe #14, cea de la SM Entertainment a revenit în top, clasându-se pe locul 90, iar cea de la Pledis Entertainment ajunge pe locul 94.

Cu privire la „Billboard 200”, să știți că aici avem doar un singur grup k-pop, vorbim despre BTS! Trupa a ajuns ăn clasament cu trei albume: pe locul 26 se află „BTS World”, pe #110 coboară „Map Of The Soul: Persona”, iar pe #118 avem „Love Yourself: Answer”. De menționat e faptul că BTS este singurul artist coreean care a reușit să ajungă în top cu 3 albume în același timp.

De asemenea, BTS ocupă cea mai înaltă poziție în „Billboard World Albums” cu „BTS World”, pe #2 se află „Map Of The Soul: Persona”, pe #4 – „Love Yourself: Answer”, iar pe #5 – „Love Yourself: Tear”, alte trei albume marca BTS. Între timp, NCT 127 ajunge pe locul 9 cu „We Are Superhuman”, EXO-SC se clasează pe poziția a 10-a cu „What A Life”, Baekhyun din EXO se menține pe #12 cu „City Lights”, iar GOT7 debutează pe locul 15 cu „Love Loop”.

Felicitări tuturor!

Un gând despre „Billboard: rezultatele obţinute de artiştii k-pop în această săptămână

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s