Preferințele în modă a acestor 11 idoli ce sunt un adevărat model de urmat pentru alții

11 K-Pop Idols Whose Fashion Sense Is Out Of This World

Idolii kpop sunt foarte talentați nu doar pe scenă, dar și atunci când nu au camerele de filmat roind în jurul lor. Probabil că majoritatea idolilor au un dulap spectaculos cu haine pentru care noi am fi în stare de multe, iar unii idoli au devenit modele demne de urmat în materie de modă, demonstrând că gustul lor in fashion este deja bine determinat și sunt gata să capteze mereu atenția, indiferent dacă sunt pe scenă, pe covorul roșu sau la aeroport. Sunteți în căutarea unor indicii de a vă îmbunătăți vestiarul și dispoziția? Pregătiți-vă să luaţi câteva notiţe în timp ce veţi adora stilul de modă al acestor idoli!


Kai din EXO

Simplu dar luxos. Kai știe cum să combine brandurile scumpe cu cusături simple, care să evidențieze diferite texturi, detalii și accesorii (pe deasupra, topurile scurte nu lipsesc nici ele). Fără îndoială, el este unul din cei mai stilați idoli din această listă, deci nu e de mirare că este numit ambasador global pentru Gucci.


Sandara Park

Un stil urban, modern, liber, eclectic, iată câteva cuvinte care descriu stilul Sandarei Park. De la pantaloni umflați la costume din două piese, căciuli, rochii interesante și multe, multe straturi, timp de mulți ani Dara a demonstrat că preferințele ei pentru modă iau naștere din sufletul ei.


Hongjoong din ATEEZ

Un vădit entuziasmat pentru berete, lui Hongjoong nu îi este frică să încerce lucruri noi când vine vorba de modă. Cu diferite imprimeuri, țesături, straturi și MULTE accesorii, liderul trupei este mereu în căutarea unor accente speciale pentru a evidenția ținutele sale, indiferent dacă este pentru a apărea în fața camerelor sau nu.


Jennie din BLACKPINK

Jennie și-a declarat dragostea pentru modă cu multe ocazii. Ei i se potrivește perfect și stilul urban și relaxat, dar și stilul extravagant și luxurios. Fiind un ambasador global pentru brandul Chanel, Jennie și-a găsit modalitatea ei unică de a combina hainele de stradă cu hainele scumpe din casele de modă, iar nimeni nu o face mai bine ca ea.


Hwall din THE BOYZ

Hwall este obișnuit încă din perioada de debut să întoarcă capetele, dar, odată cu trecerea anilor, stilul lui de modă a devenit mai pronunțat ca niciodată, făcându-și apariția purtând niște ținute care ne lasă cu gura căscată. El combină negrul aproape mereu, iar stilul lui grunge-întunecat trece mereu peste limitele a ceea cu ce ne-am obișnuit.


Sunmi

Regină nu doar pe scenă dar și în stradă – și pe contul ei de Instagram. Sunmi adoră să amestece stilul feminin cu accente din fashionul contemporan de toate zilele, și, desigur, câtea accesorii de lux și detalii care ies în evidență.


V din BTS

Considerați de mai mulți ca fiind unul din cele mai vestite modele de urmat în modă, V știe cum să potrivească pe el o ținută incredibilă și să pară aleasă fără efort. Mare fan al culorilor, diferitor texturi imprimate, și, bineînțeles, Gucci, lui Taehyung nu i-a fost niciodată frică să poarte ce își dorește, fără să-i pese cât de excentric poate părea în ochii altora.


Naeun din Apink

Un stil sportiv dar totuși cu un accent șic de stradă, Naeun știe cum să se îmbrace confortabil și să arate fabulos. Cu un stil ușor minimalist ce se potriește unei ieșiri la o plimbare, Naeun și gusturile ei în modă servesc ca sursă de inspirație și pentru fanii ei, și pentru publicul din lumea întreagă.


The8 din Seventeen

Mult demin, curele, pălării, seturi din mai multe piese, tinuțe de stradă, ținute simple scumpe, multe culori și un stil minimalist… nu este chiar nimic care să nu stea bine pe Xu Minghao, și el știe bine asta. Din acest punct de vedere, probabil că idolul a fost văzut purtând orice și încercând totul, iar, combinând cu părul lui, rezultatul este cu totul excepțional.


Joy din Red Velvet

Joy a atins punctul perfect unde cuvintele șic, dulce și sexy vin împreună, și totul fără un mare efort. Ea savurează moda, și, conform ținutelor pe care le poartă la aeroport, ea este mereu gata să încerce ceva nou, mai ales când vine vorba de stiluri drăguțe urbane.


G-Dragon din Big Bang

Un model demn de urmat. Serios? Trebuie de explicat? G-Dragon a dechis ușile pentru mulți idoli pentru experimente, fără frica de a trece peste bariere. Culori și multe accesorii, GD a încercat toate stilurile menționate, combinând până și branduri abia cunoscute cu stilul haute couture și reușind mereu să obțină succes.

Dar cine este modelul vostru de urmat în modă? Lăsați-vă părerea în comentarii!

sursa (1)

2 gânduri despre „Preferințele în modă a acestor 11 idoli ce sunt un adevărat model de urmat pentru alții

 1. Dee

  “ Ma îmbrac pentru ca nu pot umbla dezbrăcat și ei m-au făcut Fashion icon!” ~ GD e un reper in modă

  Sigur Dara e in prima poză? Nu prea pare.

  Ce labe au idolii ăștia, mor ma :))) pana și fetele..

  Apreciază

  Răspunde
 2. Raluca

  V se imbraca foarte bine, insa in trecut se imbraca si mai bine. Era pe stilul meu. Stilul asta nu prea imi place, dar cum am mai spus lui trebuie sa.i plac nu mie. 💜 Si Jimin se imbraca super bine, elegant si simplu s.a.m.d. 😍♥️

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s