Coregrafii lansate în această săptămână (11 – 18 august)

Seventeen, Rocket Punch, Taemin, Jinu, Oh My Girl, VERIVERY, CIX, PENTAGON, GWSN, TRCNG, Snuper, dar și alte covere de la idolii preferați:

Seventeen dezvăluie cu mare fast coregrafia melodiei „HIT”, filmată în întuneric, probabil Pledis are probleme cu facturile pentru energia electrică kkk… dansul băieților concurează cu cel pentru „Getting Closer” și „Good To Me” pentru titlul de cea mai dificilă și nebună coregrafie a trupei, și urez din tot sufletul succes celor care vor să o însușească:

Însă acest nivel de dificultate a fost prezent mereu la trupa TRCNG, care a prezentat recent 2 versiuni a coregrafiei pentru piesa „Missing”, iar dansul lor (și ritmul melodiei) devie mult mai perfect dacă vă imaginați că membrii dansează în aer liber, pe fundalul cerului înstelat, cu melodia la volum maxim:

Parcul bântuit ce a apărut în atâtea videoclipuri ale altr trupe de idoli este locația perfectă și pentru membrii VERIVERY, care poartă uniforme de studenți la liceu în timp ce dansează în întuneric pe „Tag Tag Tag”. Plus că două zile în urmă ei au colaborat și cu micuța Na Haeun (aveți o șansă să câștigați un album de la ei dacă faceți un video cu reacția voastră la MV):

Membrii CIX poartă toți cămăși albe și jeanși, ținute perfecte pentru ca fanii să creadă că sunt iubiții perfecți, mai ales că fiecare din ei au pe mâine scrise diferite cuvinte dulci, cum ar fi „mulțumesc foarte mult”, „dragi fani”, „vă iubesc”, „să mergem de la 5 milioane la 10 milioane” (vizualizări pe youtube probabil??):

În timp ce trupele se antrenează pentru a avea o sincronizare de 100%, artiștii solo mai arată și un alt element de bază necesar pentru o coregrafie perfectă: echilibrul. Doar priviți-l pe Taemin din SHINee și dansatorii lui cum dansează pe noua melodie japoneză „Famous”, e perfect. Mișcări perfecte, sincronizarea cu dansatorii e foarte bună, iar videoclipul în general aduce satisfacție fanilor:

Membrii PENTAGON au pregătit tot ce trebuie pentru a ajunge pe plajă – jucării gonflabile, costume de baie, ochelari de soare, pălării – și au ajuns… în sala de practică, pentru a dansa distrați pe melodia lor „Fantasystic”. Și ei au toată energia de a cânta, striga cuvintele piesei live (ce bine se aude partea lui Wooseok). CAȘCAVAL DE CAMEMBERT!!!!!!:

Jinu din WINNER a luat patru fete care să danseze pentru el în timp ce el va umple spațiul cu persoana lui. Coregrafia pentru melodia „Call Anytime” include și părți mute (fără dans), și scaune, și mai mulți dansatori, și pe Mino:

Trupa SNUPER a revenit recent în Japonia cu cel de-al șaselea single „Come Over”. Fiind mai mult pe piața japoneză, băieții au adoptat un stil de muzică mai adolescentin, iar coregrafia pentru „Come Over” captivează prin miște figuri de dans efectuate cu un efort abia vizibil:

Iată și primele fete din acest articol: Oh My Girl. Ele s-au încărcat cu dispoziție bună au îmbrăcat ținute colorate și confortabile și, cu multe strigăte, au filmat într-o seară dansul pentru melodia recentă „Bungee”. Felicitări fetelor pentru premiul la Inkigayo:

Se pare că membrele GWSN adoră să petreacă mai mult timp în sala de practică decât în aer liber, iar acum ele prezintă coregrafia piesei „All Mine”. Mișcările sunt foarte plăcute și line părând să treacă de la una la alta în mod firesc, ceea ce face însușirea acestei coregrafii mult mai rapid. Refrenul e drăguuuuț:

Fetele din PURPLEBECK au ieșit în soare în fața unei catedrale, ca să bucure priveliștea cu miște mișcări drăguțe pentru melodia bside „Holiday”. Incluzând și scaune, și mișcări drăguțe, și pe cele sexy, și pe cele dansate pe jos, fetele au o melodie de vară captivantă ce nu vă va plictisi:

Trupa rookie ce captează atenția la moment, Rocket Punch, prezintă coregrafia piesei de debut, „BIM BAM PUM”, prezentându-se ca domnișoarele atrăgătoare gata să vă cucerească cu niște voci frumoase, înfățișari inocente și mișcări de dans impresionante:


Acum urmează idolii ce au făcut covere pe melodii de la alți idoli:

THE BOYZ – o compilație pe „Call Me Baby”, „Boy In Luv”, „Love Shot” și „Fire”. Fetele din EVERGLOW sunt fetele rele în negru și dansează cu propria aură pe piesa „BOSS” de NCT U. Da, ele sunt șefele acum. Yoohyeon, JiU și SuA din Dreamcatcher continuă trendul și prezintă coregrafia membrei SuA pentru piesa hit „Taki Taki”. YooA din Oh My Girl își ia pe merit titlul de „păpusșa dansatoare” și dansează în studio coregrafia captivantă a piesei „Sucker”, pe care a dansat-o și pentru Studio Choon.

Salutare și bba-bba!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s