MONSTA X și LDN Noise au pregătit împreună un single latino + altele

Producătorii de hituri LDN Noise i-au înnebunit pe fanii Monbebe anunțând că pregătesc o melodie împreună cu MONSTA X! Dar si super trupa de la SM,  Super M, are parte de o colaborare cu celebrul duo!

Întâmplarea a avut loc la festivalul KCON LA în 18 august, la faimosul Staples Center. În timpul panelului lor pentru sărbătoarea K-Pop din Los Angeles, LDN Noise a vorbit despre noua muzică la care lucrează în prezent pentru unii artiști K-Pop.

Duo-ul a menționat că au lucrat la două single-uri pentru două grupuri – și anume, viitorul grup Super M de la SM Entertainment și grupul de renume mondial MONSTA X.

Aceștia au împărtășit că single-ul care este în curs de pregătire pentru MONSTA X este scris în trei limbi – coreeană, engleză și spaniolă. Ultima parte i-a făcut pe membrii fandomului să caute frenetici noi indicii, plini de entuziasm, pe rețelele socializare, nemaiavând răbdare să vadă ce supriză le mai face grupul de această dată.

LDN Noise este un duo de compozitori și producători format din membri Greg Bonnick și Hayden Chapman, cu sediul în prezent la Londra, Regatul Unit. Sunt faimoși pentru producția de hituri pentru alți artiști, precum Nathan Sykes, Nick Jonas, Chris Brown și artiști K-pop, cum ar fi EXO, Red Velvet, f(x) și NCT.

În plus, este posibil ca membrii grupului să fi aruncat deja mici indicii despre acest single. Pe 16 august, I.M a pus la întâmplare un selfie cu artistul R&B Miguel pe contul oficial de Twitter al grupului.

Miguel a lansat anterior un EP complet în spaniolă intitulat „Te Lo Dije” la începutul lui 2019. De asemenea, el a omagiat rădăcinile sale latine cu alte versiuni, cea mai notabilă fiind echipa sa cu Natalia Lafourcade pentru coloana sonoră a producției Disney / Pixar’s Coco cu titlul „Remember Me (Dúo)”, câștigătoare la Oscar .

Clasificând artistul cu titlul „sigur”, rapperul MONSTA X îi lasă pe fani să se întrebe ce înseamnă întâlnirea lor recentă. A fost acesta un spoiler, domnule Im Changkyun?

 

Sursa: hellokpop

Un gând despre „MONSTA X și LDN Noise au pregătit împreună un single latino + altele

  1. Pingback: MV-ul „Play It Cool” de la MONSTA X & Steve Aoki are 20 de milioane de vizualizări – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s