S-a descoperit o înregistrare ce ar confirma că voturile de la „Produce X 101” au fost manipulate

Police Conducts 2nd Search And Seizure Amidst Reports Of Audio Recordings On “Produce X 101” Vote Manipulation

Poliţia a confirmat că au percheziţionat şi au sechestrat oficiile CJ ENM, în urma ştirilor ce ar susţine că voturile de la „Produce 101” au fost manipulate. S-a confirmat faptul că au găsit o înregistrare pe telefonul unia dintre angajaţi, în care acesta spune că voturile, într-adevăr, au fost falsificate.

În data de 19 august, secţia de poliţie metropolitană din Seul a confirmat că au sechestrat şi percheziţionat a doua oară oficiile de la CJ ENM pe 12 august. Aceştia au declarat: „Am simţit că trebuie să percheziționăm şi să confiscăm materialele care nu au fost luate în prima rundă de căutări.”

Poliţiştii au mai spus că analizează telefoanele angajaţilor şi că au luat mărturie de la cei implicaţi în producerea emisiunii.

Anterior au apărut ştiri care susţineau că poliţia ar fi depistat o înregistrate pe telefonul unui angajat, care se referă direct la manipularea voturilor. În respectivul fişier audio, persoana vorbeşte despre manipularea voturilor ce a avut loc nu doar în acest sezon, dar şi în cele anterioare.

Întrebaţi despre acest lucru, poliţiştii au spus: „Dacă ar fi să vorbim despre progresul investigaţiei, atunci s-ar publica informaţii despre o infracţiune în suspendare, aşa că nu vă putem oferi detalii la momentul dat.”

În urma episodului final din „Produce X 101”, când a fost dezvăluită lista finală a stagiarilor ce vor debuta în X1, a apărut o controversă legată de manipularea voturilor pentru a schimba clasamentul final. Cu toate că producătorii au recunoscut că au fost erori în calcularea voturilor finale, aceştia susţin că erorile date nu au afectat poziţiile în clasament. Controversa însă nu a dispărut, iar Mnet a cerut o investigare din partea poliţiei. De asemenea, un număr mare de telespectatori au depus o plângere împotriva emisiunii în baza manipulării voturilor.

sursă

Un gând despre „S-a descoperit o înregistrare ce ar confirma că voturile de la „Produce X 101” au fost manipulate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s