„MAMA 2019” continuă să caute noi locații pentru desfășurarea ediției din acest an

Imagine similară

Într-un articol anterior vă spuneam despre problemele actuale cu care se confruntă organizatorii festivității de premiere „Mnet Asian Music Awards” și se pare că încă nu a fost găsită o soluție!

După cum probabil știți deja, „MAMA 2018” s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile, fiecare spectacol fiind ținut într-o țară diferită, Coreea, Japonia și Hong Kong, iar în acest, datorită creșterii tensiunilor politice dintre Japonia și Coreea de Sud, precum și protestelor violente în curs de desfășurare în Hong Kong, festivitatea trebuie să caute locații noi!

Potrivit reprezentanților de la CJ E&M, multe dintre agențiile de divertisment din Coreea de Sud nu doresc ca artiștii lor să viziteze Japonia și Hong Kong, și asta doar din motive de securitate, prim urmare, organizatorii premiilor au început să caute noi opțiuni. Din păcate, o decizie finală încă nu a fost luată, iar căutările continuă!

Având în vedere cele menționate mai sus, mulți sunt de părerea că festivitatea ar putea fi desfășurată în Singapore, Macau, Vietnam, Thailanda, Malaezia, Filipine sau chiar Indonezia, în cazul în care cele două opțiuni inițiale nu vor putea fi puse în practică.

sursa

4 gânduri despre „„MAMA 2019” continuă să caute noi locații pentru desfășurarea ediției din acest an

  1. Ale

    Dar Coreea de ce nu e o optiune,cand 98% din cei care participa sunt de acolo?Sa faca drq in Coreea si o singura zi daca vor sa aibe si ei calitatea pe care o aveau o data.Nimeni nu sta 3 zile sa se uite la o ceremonie.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s