Han Cho Won de la ‘Produce 48’ devine oficial artist al agenției CUBE!

Agenția CUBE Entertainment a semnat un contract de reprezentare cu Han Cho Won de la show-ul de supraviețuire ‘Produce 48’ .

Conform rapoartelor din 21 august, stagiara de la Cube Entertainment Han Cho Won a semnat recent cu agenția ei în calitate de artist oficial!

Anterior, Han Cho Won a atras atenția ca o vocalistă puternică la emisiunea „Produce 48” de pe Mnet. Stagiara a ratat debutul cu IZ*ONE ocupând locul 13 în clasamentul general, înainte de a reveni la agenția CUBE pentru a-și continua antrenamentul. Han Cho Won a avut până acum un contract de stagiară, dar rapoartele spun că a semnat recent cu agenția ei ca artist oficial, cu intențiile de a se pregăti pentru debut în curând.

Unii se așteaptă ca Han Cho Won să debuteze într-un nou grup de fete de la CUBE Entertainment, împreună cu fosta concurentă „The Unit”, Lee Joo Hyun, în timp ce alții sunt de părere că în acest an CUBE nu va debuta probabil altă trupă de fete. De asemenea, alții cred că Han Cho Won își va începe promoțiile cu apariții la o emisiune specială înainte de debutul ei oficial.

Image result for Han Cho Won 'Produce 48' .

 

Surse: allkpop, mnet

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s