Kang Daniel spune că încă ţine legătura cu membrii Wanna One

Kang Daniel a spus că încă ţine legătura cu foştii colegi din Wanna One la cel mai recent fanmeeting al său din Singapore!

În data de 16 august, Kang Daniel a organizat prima sa întâlnire oficială cu fanii, „Color on Me”, ce a avut loc în Singapore. Au fost prezenţi 7000 de fani, sala fiind arhiplină. Idolul i-a încântat cu diferite prestaţii ale pieselor de pe primul său album solo, dar şi un cover după „Sorry” de la Justin Bieber. De asemenea, s-a distrat cu fanii, organizând diferite jocuri, răspunzând la întrebările lor şi multe altele.

În timpul sesiunii de întrebări şi răspunsuri, gazda evenimentului a pus întrebarea care măcina pe orice fan Wanna One: „Mai ţii legătura cu membrii Wanna One”. Kang Daniel a zâmbit şi a confirmat faptul că încă ţine legătura cu foştii săi membri şi că a vorbit cu ei chiar înaintede fanmeetingul din Singapore.

Acesta a spus: „În ultima vreme s-au întâmplat multe lucruri pe care trebuie să le analizez, aşa că l-am telefonat pe Seong Wu hyung. Acesta mi-a spus că totul va fi bine şi m-a încurajat. Datorită lui, am prins puteri.”

Se pare că legătura dintre membrii Wanna One a rămas la fel de puternică!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s