Un coregraf de top spune despre Kai din EXO și Rocky din ASTRO că sunt idolii dansatori perfecți

Un  coregraf renumit din Coreea îi laudă pe Kai din EXO și pe Rocky din ASTRO.

Kwon Jae Seung este coregraful care a conceput mișcări coregrafice deosebite din spatele unor hituri precum “Lullaby” de la GOT7, “Pick Me” de la Wanna One“Enough” de la SF9 , “It’s Okay” de la BTOB“All Night” de la ASTRO și “My Pace” de la Stray Kids, pentru a numi numai câteva.

Pe lângă faptul că acesta realizează dansuri incredibile, Kwon Jae Seung a avut și apariții la „Produce X 101 Season 2” și „Produce X 101″ ca antrenor de dans. Având o experiență profesionatlă atât de bogată, dansatorul și coregraful este invitat și la alte emisiuni, iar cuvintele sale au mare greutate pentru public. Recent, acesta a oferit un interviu pentru „Radio Idol” de la MBC FM, în care a avut numai cuvinte frumoase despre Kai și Rocky.

kai rocky

Kwon Jae Seung a discutat despre lucrul în ambele sezoane ale seriei de emisiuni Produce: „Ca să fiu sincer, am reușit să câștig mulți bani. În primul rând, am ajuns să înțeleg foarte mult publicul în ceea ce privește crearea și acceptarea coregrafiei și înțelegerea lor despre muzică. În trecut, am fost încercat să-l fac pe artist să se potrivească cu mine.”

Acesta a dezvăluit că și-ar dori să lucreze pentru coregrafie și cu  grupuri de fete: „Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez și cu grupuri de femei! Am urmărit Cosmic Girls de când erau stagiare și am urmărit cu atenție ITZY. Am și sensibilitatea unei fete în mine. Dacă mă contactați în orice moment, voi face tot posibilul pentru a face o coregrafie frumoasă, care să le placă tuturor.”

În timpul emisiunii, el a avut și câteva cuvinte foarte frumoase de spus despre Kai și Rocky! Kwon Jae Seung i-a numit atât pe Rocky cât și pe Kai drept mari dansatori idoli și chiar a recunoscut că toate abilitățile lor i-au făcut perfecți: „Kai din EXO și Rocky din ASTRO. Au o linie excelentă a corpului, sunt grozavi la dans și au abilități atletice foarte bune. Sunt perfecți!”

idol radio 2

kwon jae seung idol radio

Nu este prima dată când Kai și Rocky au fost lăudați pentru abilitățile lor de dans uimitoare și nu este de mirare de ce toată lumea s-a îndrăgostit de ei!

 

 

Sursa

8 gânduri despre „Un coregraf de top spune despre Kai din EXO și Rocky din ASTRO că sunt idolii dansatori perfecți

 1. Julia ⚜️

  Nu exagerez cu absolut nimic…. 🤗😏! Poate ca Rocky nu e rege, dar e foarte bun la dans… Bineinteles, in Kpop sunt multi care sunt buni la dans, dar Kai e cu siguranta regele! Si asta nu o spun de la mine!!!

  Apreciază

  Răspunde
   1. Julia ⚜️

    De unde stii tu ca e fan? Ia laudat dupa ce a lucrat cu mai multi idoli. Si nu numai el. Multi alti coregrafi si idoli l-au laudat pe Kai si il au pe Kai ca model.Dar de unde sa stii tu astea? Tu stii doar sa dai ador la articolele cu BTS si sa ii ridici in slavi de parca esti obligata sa o faci, si sa lasi comentarii negative la toate celelalte articole despre alte trupe si reusitele lor…. . Scuza-ma ca te intreb, dar cati ani ai si de cand timp esti Kpop-er? Ca prea esti paralela si in urma cu toate. Sau esti la curent dar nu te lasa invidia sa accepti adevarul?

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s