Park Ji Min își ia rămas-bun de la JYP cu ‘Stay Beautiful’

Pregătiți-vă să fițiimpresionați! Park Ji Min oferă spoilere pentru ultima ei lansare muzicală înainte de a părăsi umbrela JYP Entertainment și de a merge pe cont propriu.

Cântăreața K-pop, Park Ji Min, de 22 de ani, a atras atenția cu o previzualizare a videoclipului pentru noul ei single „Stay Beautiful„. Piesa are o semnificație specială  deoarece aceasta este ultima pe care o va produce cu JYP Entertainment după șapte ani de colaborare.

JYP Entertainment a lansat previzualizarea prin canalele de socializare în 22 august. În afară de previzualizare, avem și un clip live care ne oferă un spoiler minunat cu vocea lui Park Ji Min, intepretând noua melodie. Cântăreața atinge note perfecte, în timp ce vocea ei își arată partea de R&B a piesei.

„Am filmat videoclipul cu prietenii mei, care sunt de fapt aproape de mine, ceea ce m-a făcut să mă simt mai confortabil în timp ce l-am filmat”, a spus Park. „Pentru fanii care au așteptat single-ul meu, vă mulțumesc că ați așteptat din nou.” Clipul video arată pe cântăreață cum se distrează cu prietenii ei  – pe iarbă și plimbându-se pe străzi.

Pentru a susține melodiile, agenția a lansat și imagini teaser pentru conceptul single-ului pentru a stimula curiozitatea fanilor.

‘Stay Beautiful’ este scris și compus de Park Ji Min. Piesa le spune oamenilor „să nu le pese despre ce cred ceilalți și doar să se iubească”.

Noul single digital va fi lansat în două formate – al doilea este versiunea „Jamie” a piesei. Jamie este un nume englez pe care l-a adoptat Park Ji Min, despre care aceasta spune că transformă în „celălalt eu” atunci când cântă sub acest nume.

Single-ul va fi lansat august. 26 prin diverse site-uri web de streaming de muzică.

Park a primit o atenție uriașă atunci când a câștigat „K-pop Star 2”, care a fost difuzat pe SBS în 2012. Principala sa competiție atunci a fost Lee Hi, care acum este cântăreață la YG Entertainment.

După competiție, Park s-a alăturat JYP Entertainment, unde a format un duo numit „15&” cu Baek Ye-rin.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s