X1 înregistrează un număr de pre-comenzi de 5 ori mai mic decât cel al trupei Wanna One?

Imagini pentru x1 and wanna one

După cum probabil știți deja, în data de 27 august urmează să debuteze o nouă trupă marca „Produce 101”, vorbim despre X1! Din moment ce grupul a luat naștere în timpul unui program de supraviețuire, va debuta din start cu un fandom uriaș în spate. Dar cât de faimos este?

Potrivit rapoartelor din 25 august, primul mini-album al băieților, care a fost intitulat „Emergency: Quantum Leap”, a adunat aproximativ 100.000 de pre-comenzi, ceea ce reprezintă un număr de cinci ori mai mic comparativ cu cel stabilit de trupa din cadrul celui de-al doilea sezon pentru „Produce 101”. Pentru comparație, albumul de debut al trupei Wanna One„1-1=0 (NOTHING WITHOUT YOU)”, a înregistrat peste 500.000 de pre-comenzi!

Se pare că numărul mic de pre-comenzi ar putea fi influențat de controversele din jurul lui X1, trupa fiind într-o lumină proastă din cauza scandalului lui Mnet cu privire la falsificarea voturilor.

Reamintim, X1 este un grup format din cei 11 finaliști ai grandiosului show de la Mnet, aceștia sunt: Seungwoo, Seungyoun, Wooseok, Yohan, Hangyul, Junho, Minhee, Dohyon, Dongpyo, Eunsang și Hyeongjun. Trupa va debuta sub protecția agenției Swing Entertainment.

surse: deerzone

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s