Cele mai apreciate piese pe Melon + clasamentul fetelor

Related image

Melon este unul dintre cele mai mari portaluri de distribuire a muzicii în Coreea încă din anul 2009, fiind şi a treia cea mai influentă entitate în K-pop.

În continuare vedeţi un total al celor mai apreciate melodii pe Melon până acum, cât şi un clasament cu cele mai apreciate piese de la trupele de fete, unde avem şi surprize.

Cât priveşte clasamentul general, trupa BTS ocupă primele poziţii, urmată de Busker Busker cu faimoasa lor piesă „Cherry Blossom Ending” sau frenezia de primăvară, melodia ridicându-se mereu în clasamente odată cu începutul lunii martie. Trebuie să menţionăm că doar trei trupe de băieţi se află în top 10, troika BTS-EXO-Wanna One, în timp ce nu avem nicio trupă de fete. De asemenea, dintre artiştii feminini, doar IU şi Ailee se află în top 10.

Analizând situaţia separată a fetelor, în top 10 se află doar 5 trupe, Red Velvet ocupând poziţia fruntaşă cu „Red Flavor”, urmată de TWICE cu „Cheer Up” şi BLACKPINK cu „DDU-DU DDU-DU„. De asemenea, în top 10 se mai află şi MAMAMOO cu „Starry Night” şi I.O.I cu „Downpour”. Alte trupe pe care le găsim în top 20 sunt Ladies’ Code, Momoland şi GFRIEND.

Image

Un gând despre „Cele mai apreciate piese pe Melon + clasamentul fetelor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s