Jonghyun părăsește trupa CNBLUE!

Lee Jong Hyun Announces Departure From CNBLUE

Jonghyun părăsește formația CNBLUE!

După noua controversă iscată pe 28 august din cauza mesajelor trimise lui Park Min Jung, agenția lui  Jonghyun, FNC Entertainment, a transmis declarația idolului:

„Bună. Sunt Lee Jong Hyun.

Îmi cer din iertare persoanelor pe care le-am rănit cu acțiunile și cuvintele mele deplasate, dar și tuturor pe care i-am dezamăgit profund.

Chiar dacă este cam târziu, vă informez că mă retrag din CNBLUE. Îmi pare rău că i-am prejudiciat pe membrii și le-am spus de asemenea despre decizia mea de a pleca din trupă. Sunt rușinat că am dezamăgit fanii, care au crezut în mine.

Întrucât toți, inclusiv eu, momentam ne desfășurăm serviciul militar obligatoriu, va dura ceva până se vor da declarațiile și se va face anunțul. Îmi pare rău și sunt recunoscător companiei care m-a așteptat.

Îmi regret foarte mult acțiunile rele și accept să fiu criticat. Îmi pare rău că am provocat critici pentru o chestiune atât de rușinoasă.”

Pe la începutul acestui an, s-a iscat cel mai mare scandal legat de droguri și prostituție din lumea muzicii k-pop, în rolurile principale fiind Seungri și Jung Joon Young, care deținea mai multe grupuri de chat, din care făcea parte și Jonghyun, unde se denigrau femeile și se împărtășeau filmulețe ilegal filmate din timpul partidelor de sex, făcându-se referințe chiar și la violuri.

Agenția FNC Entertainment chiar a dat și o declarație oficială în legătură cu implicarea lui Jonghyun în respectivul chat, spunând că artistul reflectă asupra faptelor sale, conștientizează că merită să fie criticat și că va accepta consecințile acțiunilor sale.

Trebuie să menționăm că Jonghyun și-a șters și contul de Instagram din cauza acestei noi controverse în care este implicat.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s