Kangnam spune că Lee Sang Hwa nu este însărcinată + cum a cerut-o în căsătorie

Kangnam a vorbit despre viitoarea căsătorie cu frumoasa patinatoare olimpică Lee Sang Hwa.

Pe 29 august, Kangnam a dezvăluit că el și Lee Sang Hwa se vor căsători pe 12 octombrie. Cuplul a recunoscut public relația lor în luna martie.

Într-un interviu pentru SpoTV News, Kangnam a descris propunerea și planurile sale de viitor. Când a fost întrebat despre pregătirile pentru nuntă și despre noua lor casă, Kangnam a spus că dorea să facă anunțul mai devreme. „Sincer să fiu, nu am putut [să mă pregătesc pentru nuntă], deoarece am crezut că ar putea exista zvonuri dacă aș face acest lucru. Acum că ne-am anunțat nunta, intenționăm să ne pregătim confortabil. Acum trebuie să ne căutăm noua casă și să pregătim diverse lucruri. ”

În ceea ce privește momentul care l-a determinat să se căsătorească, Kangnam a spus: „[Lee Sang Hwa]  doar a lucrat 25 de ani. Vrem să ne creăm o viață distractivă împreună. Întrucât a muncit din greu în tot acest timp, vreau să trăiască fericită de aici înainte. Mă gândesc doar să o fac fericită. ”

Descriind propunerea, el a spus: „I-am dat un inel atunci când o barcă trecea pe lângă un loc unde puteai vedea râul. Ea l-a acceptat plângând.”

El a râs și a negat când a fost întrebat dacă Lee Sang Hwa era însărcinată, apoi și-a declarat obiectivele pentru căsătorie. Kangnam a concluzionat: „Mireasa a trebuit să muncească din greu timp de 25 de ani. Vreau să călătorim des și să trăim o viață distractivă. Vom trăi fericiți. ”

Vedeta a adăugat: „Lee Sang Hwa are o personalitate strălucitoare și multă înțelepciune. Primește foarte multe oferte pentru apariții la televizor, dar nu știu dacă va accepta. Vom discuta despre promoțiile ei viitoare. ”

Mai târziu în acea zi, o sursă a agenției lui Kangnam, Dmost Entertainment, a declarat pentru  ziarul Maeil Business: „Cei doi au confirmat data nunții lor, apoi au dezvăluit-o   mass-mediei. Cu siguranță nu este [o sarcină pre-maritală].”

Kangnam și Lee Sang Hwa s-au văzut pentru prima dată la filmările pentru “Law of the Jungle in the Last Indian Ocean” de la SBS și s-au apropiat la o întâlnire cu membrii distribuției de după emisiune.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s