Park Seo Joon s-a tuns pentru personajul său din K-drama “Itaewon Class”

Park Seo Joon se pregătește de rolul din K-drama “Itaewon Class”, inspirată dintr-un webtoon.

Webtoon-ul din care se inspiră serialul în care va juca actorul a avut parte de 220 de milioane de vizualizări cu un scor perfect aproape de 9,9. Pentru a semăna cât mai bine cu noul său personaj, atât de faimos pe internet, actorul a fost nevoit să adopte un nou stil de coafură. Dar noi spunem că îi vine bine!

Pentru informațiile voastre, Itaewon este un cartier popular din Seul, unde există restaurante care servesc mâncare din toată lumea.

Drama este plasată într-o lume irațională în care începe revolta a tinerilor, care sunt uniți în încăpățânare și curaj. Itaewon pare să fi condensat toată lumea. În această mică stradă lumea își caută propria libertate pe baza valorilor proprii.

Parc Seo Joon va avea rolul principal masculin, personajul numit Park Sae Ro, un tânăr direct, care nu face compromisuri cu nedreptatea. Acesta își îmbrățișează furia nemuritoare și începe provocarea de a pătrunde pe strada faimoasă Itaewon. Acesta nu-și oprește niciodată contraatacul împotriva conglomeratului de servicii alimentare JangKa.

[Conform poveștii din webtoon], personajul său și-a pierdut tatăl din cauza fiului unui chaebol, Jang Dae Hee. Visul lui era să fie polițist, dar din cauza situației, a decis să răzbune moartea tatălui său devenind bogat. Încetul cu încetul, eroul din poveste încearcă să-și atingă visul și deschide un pub și ulterior, devine directorul general al numelui companiei I.C. ( Itaewon Class).

 

Sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s