Gong Seung Yeon a comparat venitul și popularitatea ei cu a lui Jeongyeon (TWICE)

Gong Seung Yeon a apărut la emisiunea ”Knowing Brothers”, unde a discutat despre diferența de venit și popularitate dintre ea și sora ei mai mică, Jeongyeon din TWICE.

Gong Seung Yeon a dezvăluit că exact înainte de debutul lui Jeongyeon, oamenii o recunoșteau mai întâi pe sora ei, ci nu pe ea. Pe atunci, Gong Seung Yeon debutase deja și juca într-o dramă. ”Când Jeongyeon filma SIXTEEN, înainte de a debuta, cineva a recunoscut-o. Eu eram machiată, deoarece tocmai ce am terminat niște filmări. Dar i-au cerut ei un autograf.”

Când distribuția a întrebat ce crede despre popularitatea grupului TWICE, ea a spus: „Sunt foarte mândră să o văd pe sora mea mai mică muncind atât de mult. Mă motivează și pe mine să muncesc mai mult.” Unul dintre lucrurile care s-au schimbat de când TWICE a devenit unul dintre cele mai populare trupe de fete, a fost că mulți dintre colegii părinților ei au început să se refere la părinții lor pe numele lui Jeongyeon. Ea a explicat: ”De obicei, oamenii se referă la părinți după numele primului lor copil: „Tatăl lui Seung Yeon”, „mama lui Seung Yeon”, dar într-o zi, toți au trecut la „tatăl lui Jeongyeon” și „mama lui Jeongyeon”. Așa că am întrebat-o într-o zi pe mama: „De ce s-a schimbat?”, Ea a răspuns: „Părinții sunt o percepție, deci urmează percepția altora”.

Gong Seung Yeon a adăugat într-un mod amuzant că a fugit de acasă din cauza asta. Ea a mărturisit că sora ei mai mică face mai mulți bani decât face ea acum, dar părinții ei sunt mândri în egală măsură, indiferent de venit. Ea a adăugat: ”M-am descurcat mai bine, dar acum există o diferență între veniturile noastre. Mama are un card de credit de la Jeongyeon și unul de la mine. I-am spus mamei că nu ar trebui să folosească cardul primit de la mine în aceste zile, deoarece nu lucrez, dar ea a spus că nu contează.”

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s