Megan Fox spune de ce a ales să joace într-un film coreean

Actrița de la Hollywood, Megan Fox, este foarte încântată de apariția în primul ei film coreean.

În cadrul emisiunii „Entertainment Weekly” de pe KBS2, difuzată în 30 august, a fost susținut un interviu cu membrii distribuției „Battle of Jangsari”: Megan Fox, Kim Myung Min, Kwak Si Yang, Kim In Kwon și Kim Sung Cheol.

Întrebată de ce a decis să apară în primul ei film coreean, Megan Fox a explicat: „Mi s-a părut o oportunitate interesantă. Este o poveste uimitoare și simt că personajul meu este un model pentru femei cu adevărat pozitiv , așa că au existat o mulțime de motive bune.”

Ceilalți membri ai distribuției au avut doar cuvinte de laude pentru Megan Fox și portretizarea ei a legendarei jurnaliste Marguerite „Maggie” Higgins. Când i s-a cerut să o descrie într-un singur cuvânt englez, Kwak Si Yang a ales „Magnetic” și a explicat: „Te atrage cu adevărat”, în timp ce Kim Sung Cheol a ales „Maggie” și a spus: „Te face să crezi cu adevărat că este un corespondent de război.” Kim In Kwon a spus: „Coreenii o vor iubi”, iar Kim Myung Min a ales cuvântul, „De neînlocuit” și a adăugat: „Cred că nimeni nu ar fi putut juca rolul mai bine decât ea.” Când i s-a cerut să aleagă cel mai bun răspuns, Megan Fox a ales „Magnetic” și a explicat: „Cred că este cuvântul pe care aș vrea să îl aud cel mai mult despre mine. Este ceea ce aș spera să aud. ”

Megan Fox a vorbit și despre diferențele pe care le-a văzut în realizarea filmelor în Coreea și în S.U.A. Ea a explicat: „Am observat că editează imediat după filmări, ceea ce este cu adevărat util, deoarece au fost scene în care am avut nevoie să lucrez cu vocea. Pentru a crea ceva mult mai real este nevoie să înțeleg ce se întâmplă cu adevărat, ei au fost deja capabili să arate ceea ce fusese tăiat împreună, și asta a fost în aceeași zi în care am filmat. Deci a fost util și m-a ajutat. ”

În cele din urmă, Megan Fox a vorbit despre mâncarea ei preferată din Coreea. Ea a menționat terciul de dovleac într-un interviu anterior și când a fost întrebată dacă există alte mâncăruri care i-au plăcut, ea a spus: „Îmi place carnea la grătar în stil coreean în general. Și nu știu cum se numește, dar voi faceți un bulion de oase de vită, cu orez și diferite mirodenii”, referindu-se la mâncarea coreeană seolleongtang și a adăugat: „Se presupune că este un fel de medicament foarte bun atunci când nu te simți prea bine. Am avut-o la micul dejun și a fost minunat.” Colegii ei au recomandat, de asemenea, tăiței cu ciorba de fasole rece și pui prăjit cu plante coreene, iar Megan Fox a fost deschisă la ideea de a încerca totul.

„Battle of Jangsari” spune povestea unei operațiuni de diversiune din timpul războiului din Coreea, când 772 de soldați studenți și-au riscat viața pentru a asigura succesul bătăliei de mai târziu din Incheon. Filmul va avea premiera în 25 septembrie.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s