Ooon, Yoondong și Heecheon din HALO vor apărea la “Produce 101 Japan”!

Ooon, Yoondong și Heecheon din trupa HALO revin ca stagiari și caută o a doua șansă la show-ul japonez “Produce 101”!

„Produce 101 Japan” a lansat recent profilele celor 101 de stagiari care vor participa la sezon. Dintre aceștia, trei au ieșit în evidență ca membri ai fostului grup HALO. Ooon, Heecheon și Yoondong vor reveni pentru a fi stagiari, deoarece participă la emisiunea de supraviețuire sub numele lor reale Jung Yong Hoon, Kim Hee Cheon și Kim Yoon Dong.

În prezentările lor, Jung Yong Hoon a scris: „Voi lucra din greu pentru visul meu și pentru a-mi proteja familia și voi ajunge până la numărul 1.” Kim Hee Cheon a spus: „Voi lucra din greu pentru a arăta că viața mea este până la asta punctul nu a fost în zadar ”, și Kim Yoon Dong a spus:„ Vreau să mă ridic la nivelul așteptărilor familiei și prietenilor mei care au crezut în mine. Voi munci din greu. ”

HALO și-a făcut debutul în 2014 și a activat atât în ​​Coreea, cât și în Japonia. În mai, agenția lor High Star ENT a confirmat că contractul lor exclusiv cu membrii a expirat în aprilie, iar membrii au plecat pe căile lor separate. Băieții au fost și în România în concert, în anul 2018.

„Produce 101 Japan” va fi co-produs de CJ ENM și Yoshimoto Kogyo. Cetățenii japonezi vor deveni producătorii națiunii care vor vota primii 11 cursanți care vor trece apoi la debutul ca grup de proiect în 2020.

Le dorim lui Jung Yong Hoon, Kim Hee Cheon și Kim Yoon Dong tot ce este mai bun și mult succes!

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s