MONSTA X încheie un turneu mondial epic, după ce a suplimentat concertele din Japonia

Image may contain: 5 people, people standing and indoor

După ce a trebuit să suplimenteze concertele din Japonia, putem spune că turneul mondial „WE ARE HERE” al trupei MONSTA X s-a încheiat cu mare succes, dovedind creșterea incredibilă în popularitate a grupului.

În 4 septembrie, la Osaka, grupul MONSTA X a încheiat turneul mondial, cu a doua seară de concert la Osaka, Japonia.

Image may contain: 4 people, people on stage

Image may contain: one or more people and crowd

A fost al treilea turneu mondial al trupei și a avut o cu totul altă dimensiune, care reflectă uriașa creștere în popularitate globală a grupului. Turneul a început cu un concert grandios la Seul, în 13 aprilie, care a atras atenția și a uimit publicul coreean, datorită minuțiozității cu care a fost pregătit și a atmosferei incendiare realizate de idoli, care își dovedesc maturitatea pe scenă.

În total au fost 23 de concerte, în 13 țări și 20 de orașe, pe cinci continente. Fiecare concert a durat mai mult de două ore. Pentru fanii europeni, a însemnat o așteptare îndelungată care i-a scos din sărite și anumite fricțiuni cu compania Starship, care a anunțat locațiile concertelor și datele despre bilete târziu. În Europa, MONSTA X a avut concerte la Madrid, Amsterdam, Paris, Londra și Berlin.

Image may contain: text

În timpul turneului, trupa a anunțat un parteneriat cu agenția americană Epic Recordsa lansat noi colaborări muzicale, cu mari nume internaționale ca Steve Aoki sau French Montana, a avut un parteneriat cu americanii de la iHeartRadio, a participat la emisiunea “Good Morning Britain”, a mers pentru prima dată la emisiunea matinală americană „Good Morning America”, a cântat alături de French Montana în emisiunea “Jimmy Kimmel Live!”, a mers la „Teen Choice Awards”, a intrat în topul Billboard al celor mai difuzate melodii radio din SUA cu ‘Who Do U Love?’ feat. French Montana, și a făcut câte și mai câte emisiuni, interviuri și altele!

Pentru băieți a fost un efort continuu și dureros, deși nu s-au plâns niciodată. Au avut loc și unele accidentări spre final: Wonho a avut o problemă la umăr în timpul unui concert din SUA, iar Kyukyun a suferit o fractură de coaste, la concertul de la Los Angeles.

Au existat și momente amuzante și speciale, atât pe scenă, cât și pe aeroport (unde fanii veniți din lumea întreagă i-au filat cu camerele foto), dar și la hotel (la Londra un fan a sunat alarma la hotel pentru a scoate trupa MONSTA X din camere).

Fanii Monbebe nu vor uita evoluțiile pline de energie, momentele speciale de la concerte, emisiile live ale băieților din fiecare locație, zâmbetul lor și spiritul pozitiv, amintirile lăsate la fiecare concert, dar nici comportamentul infantil al băieților și costumele trăznite ale lui Wonho din afara scenei. A da, și mușchii lui Wonho, o definție deja a fiecărui concert!

Pentru MONSTA X, încheierea concertelor este un moment de sărbătoare, deoarece este încununarea cu succes a unui moment incredibil din cariera lor, care reprezintă trecerea trupei la un alt nivel, de superstar! Kihyun a ținut să salute ultimul concert cu o poză în care e îmbrăcat la costum și papion, ca la orice moment festiv (și au ce sărbători, nu-i așa?), anunțând personal încheierea turneului mondial.

Image may contain: 1 person, closeup

Image may contain: 1 person

Image may contain: text

Ca să înțelegem puțin creșterea trupei, la ultimele concerte din Indonezia ale MONSTA X, aeroportul a fost blocat de forțele de pază, de frica fanilor, iar la ultima plecare în Japonia, idolii au fost asaltați de presă, care pur și simplu a invadat holurile aeroportului, tratându-i ca pe  superstarurile globale care au ajuns:

Între timp, MONSTA X nu a mers doar la concerte, dar a anunțat că a pregătit deja noi colaborări internaționale, unele dintre ele cu siguranță fiind parafate în timpul turneului mondial, ocazie cu care idolii s-au întâlnit cu mulți alți artiști de renume. De asemenea, trupa va participa la două festivaluri faimoase din Las Vegas în septembrie și fanii Monbebe le doresc să înceapă și să se odihnească.

Felicitări MONSTA X! (P.S. concertul de la Londra a fost fără cuvinte, nu îl voi uita niciodată, și dacă sunteți fanii lor și puteți, poate mergeți și voi la următorul lor turneu, fiindcă nu știți ce pierdeți!).

 

Surse poze: kpopmap, facebook

Un gând despre „MONSTA X încheie un turneu mondial epic, după ce a suplimentat concertele din Japonia

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s