Rowoon din SF9 spune motivul pentru care a ales să joace într-o drama inspirată de un webtoon

Rowoon va juca în K-drama MBC “A Day Found by Chance” și povestește ce l-a atras la scenariu.

“A Day Found by Chance” se bazează pe un webtoon romantic de tip fantastic despre o elevă de liceu pe nume Eun Dan Oh (interpretată de Kim Hye Yoon) care luptă împotriva soartei ei predeterminate ca personaj de manhwa (comic coreean) pentru a găsi dragostea. Rowoon joacă, de asemenea, un personaj de manhwa, colegul eroinei principale, numit Numărul 13, un plus în poveste. Personajul său nu are nume și există acolo undeva în fundal, dar când o întâlnește pe Eun Dan Oh, începe să se schimbe pe măsură ce sentimentele sale cresc.

Rowoon a vorbit despre personajul său, spunând: „Numărul 13 este un personaj tridimensional care este sensibil și delicat, dar are și înțelepciune. În funcție de lângă cine se află și în ce situație se află, el poate arăta o altă latură a lui. Am simțit că am ceva în comun cu numărul 13, care are o varietate de fețe. ”

„Cred că forța dramei noastre este mesajul ei”, a spus Rowoon. „În viață, există momente în care pierdem ceea ce este cel mai important: sentimentul nostru de sine. Drama are un mesaj bun pentru toată lumea, care trăiește în această lume în care este ușor să te pierzi. „

Rowoon a dezvăluit motivul pentru care spectatorii ar trebui să se se uite la serial: imprevizibilitatea sa. El a spus: „Eu, de asemenea, în rolul misteriosului număr 13, voi afișa multe farmece imprevizibile.”

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s