Lee Jae Wook spune de ce ales să fie un tip rău pentru noul său rol

Lee Jae Wook a vorbit într-un interviu despre motivele de a juca în drama MBC “A Day Found by Chance”.

Viitoarea dramă în care va apărea actorul este o poveste de școală de tip fantezie care o are ca personaj principal pe eleva de liceu Eun Dan Oh (interpretată de Kim Hye Yoon), care merge împotriva sorții pentru  a-și găsi dragostea. Este o dramă unică în care elevii sunt personaje dintr-un manhwa (benzi desenate).

Lee Jae Wook îl va juca pe Baek Kyung, logodnicul lui Eun Dan Oh, pe care aceasta îl place de 10 ani. Ca membru al grupului din liceu numit A3, format din băieți cu o înfățișare frumoasă, Baek Kyung este întotdeauna înconjurat de femei, dar prezintă farmecele unui tip rău, purtându-se indiferent față de logodnica sa Eun Dan Oh. El va adăuga, de asemenea, tensiune la dramă, creând un triungh amoros  cu Eun Dan Oh și personajul fără nume intitulat Numărul 13 (jucat de Rowoon din SF9).

„Baek Kyung este cineva cu multă durere și cu o personalitate dură, dar sunt vibrant și pozitiv”, a spus Lee Jae Wook. „Din anumite motive, am fost atras de Baek Kyung pentru că este diferit de mine și este distractiv să portretizez o altă persoană.”

El a continuat: „Baek Kyung nu este un personaj care este doar rece și dur, el este, de asemenea, cineva care nu știe să se exprime, este posesiv și are o inimă tandră. Am căutat multe proiecte cu vibrații întunecate și le-am studiat. În timpul acelui proces, am cercetat multe emoții și expresii și am muncit din greu pentru a-l înfățișa pe Baek Kyung în felul meu, așa că vă rog să așteptați cu nerăbdare. ”

Astfel, Lee Jae Wook ne anunță că se transformă într-un tip rău și curiozitatea telespectatorilor crește cu privire la modul în care îl va înfățișa pe Baek Kyung, cineva care ascunde durerea în spatele expresiei sale reci.

“A Day Found by Chance” va avea premiera în 2 octombrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s