Lee Sung Kyung negociază pentru rolul principal feminin din “Romantic Doctor Kim” – sezonul 2

Va deveni Lee Sung Kyu partenera  lui Ahn Hyo Seop? Agenția actriței a confirmat faptul că aceasta se află în discuții pentru rolul principal din sezonul 2 al serialului “Romantic Doctor Kim”.

Pe 9 septembrie au apărut rapoarte că Lee Sung Kyung va lucra cel mai probabil cu Han Suk Kyu și Ahn Hyo Seop. Han Suk Kyu negociază pentru a se întoarce după primul sezon, în timp ce Ahn Hyo Seop a fost confirmat din iunie.

Lee Sung Kyung urmează să preia rolul lui Cha Eun Jae, care este medic în departamentul de cardiochirurgie, adesea considerată un geniu încă de la o vârstă fragedă, existând mari așteptări din partea celor din jurul ei. Deși totul părea clar cu privire la evoluția sa, ea are un blocaj când intră în sala de operație, dar sub ochiul atent al îndrumătorului său interpretat de Han Suk Kyu ea se va schimba în bine.

Pe 9 septembrie, o sursă a agenției YG Entertainment a declarat pentru MyDaily: „Lee Sung Kyung a primit o ofertă pentru sezonul doi din „Romantic doctor Kim” și o privește pozitiv.”

O sursă de la SBS a transmis de asemenea aceeași informație.

Sezonul 1 din„Romantic Doctor Kim” a fost un hit atunci când a fost difuzat, din 2016 până în 2017, fiind o drama axată pe poveștile despre viețile medicilor. Dacă va fi de acord să joace rolul, aceasta va fi prima dramă medicală a lui Lee Sung Kyung la trei ani de când a apărut în drama „Doctors”.

Al doilea sezon al serialului va avea premiera în decembrie.

 

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s