“Melting Me Softly” lansează un trailer cu impact + poze cu Bomin din Golden Child

Cum este să te trezești din somn și să realizezi că au trecut 20 de ani, iar toți cei din jurul tău s-au schimbat?

Drama “Melting Me Softly”, care îi are în rolurile principale pe Ji Chang Wook și Won Jin Ah, este despre un bărbat și o femeie care participă la un experiment în care vor fi înghețați timp de 24 de ore. Dar, în urma unor circumstanțe misterioase, ajung să se trezească 20 de ani mai târziu. Ca efect secundar al înghețării de 20 de ani, cei doi trebuie să mențină o temperatură a corpului sub 33 de grade Celsius pentru a supraviețui, dar când trupurile lor se încălzesc din cauza atracției dintre ei, aceștia descoperă că riscă mai mult decât iubirea în relație.

Bomin îl joacă pe studentul Hwang Ji Hoon, care o întâlnește pe Go Mi Ran într-o zi în clasă. Deoarece Go Mi Ran a fost înghețată timp de 20 de ani, ea pare că are 20 de ani, deși se simte de 90 de ani și este în realitate cu 20 de ani mai mare decât Ji Hoon. Ji Hoon o învață pe Go Mi Ran ce înseamnă „some” (perioada de atracție înainte ca două persoane să  înceapă să se întâlnească efectiv) și se ține după ea în mod activ.

În noul trailer vom descoperi cum personajul lui Won Jin Ah își imaginează cum ar fi să iasă cu un student din prezent (sau mai degrabă cum are coșmaruri).

Clipul proaspăt lansat începe prin introducerea personajului principal Ma Dong Chan, un regizor de producție de mare succes (PD), care poate face un hit din orice spectacol de varietăți pe care îl produce. În timp ce se pregătește să fie înghețat pentru ceea ce crede că va fi o zi, el spune cu voce tare, „Aceasta va deveni legendă. Vom crea propria noastră înregistrare a istoriei respective.” Clipul îl arată apoi Ma Dong Chan înghețat alături de Go Mi Ran, care lucrează part-time ca subiect de testare pentru spectacolul său de succes „Infinite Experiment Heaven”.

Cu toate acestea, după cum anunță legendă, „S-au gândit că va fi o zi… dar s-au trezit 20 de ani mai târziu!” Letargic și extrem de confuz, Ma Dong Chan rătăcește pe străzile din Seul căutând pierdut înainte de a observa un semn care spune 2019 și se întreabă, „Cum ne-am trezit 20 de ani mai târziu?” În altă parte, Go Mi Ran este șocată în mod similar cu data, iar ea exclamă: „2019 ?!”

În următoarea scenă, Ma Dong Chan pare șocat că un bărbat de vârstă mijlocie pe care nu-l recunoaște (interpretat de Im Won Hee) își rotește ochii când îl vede. Bărbatul îi spune cu lacrimi: „Eu sunt eu, Son Hyun Ki”, și abia atunci Ma Dong Chan își dă seama că se uită la fostul său asistent de regie (versiunea din 1999 a fost interpretată de Lee Hong Ki de la FT Island).

Go Mi Ran îl pocnește mai târziu pe Ma Dong Chan în timp ce îi strigă: „Dă-mi cei 20 de ani înapoi! Asumați-vă responsabilitatea pentru viața pe care am pierdut-o!” După ce s-a mai potolit, ea îi spune:„ Dacă nu aș fi fost înghețată de 20 de ani, probabil aș fi cu un tip foarte fain.” Ma Dong Chan râde de ea și îi spune ca răspuns: „Nu ar fi fost mai probabil să întâlnești un tip foarte ciudat decât un tip cu adevărat mișto? ”

Ma Dong Chan o întâlnește apoi prima sa iubire, Na Ha Young (interpretată de Yoon Se Ah), care acum este cu 20 de ani mai mare decât atunci când a văzut-o ultima dată. Îl întreabă nervos: „Mă vezi totuși ca pe o femeie?” Go Mi Ran se reîntâlnește în mod similar cu fostul ei prieten, care exclamă surprinzător: „Nu ai îmbătrânit deloc! Ești exact la fel!” Go Mi Ran  îi răspunde:„ Da, am fost înghețată într-un congelator, bine ?! ”

Lucrurile iau apoi o turnură mai întunecată în timp ce subtitrarea avertizează, „Începutul unei povești pline de inimă, în care viața lor ajunge în pericol dacă temperaturile lor cresc.” Ma Dong Chan se repede în camera de urgență cu Go Mi Ran inconștientă în brațele sale și îl dă la o parte pe doctor, insistând: „Ți-am spus să te oprești! Voi avea grijă de asta!”

Ulterior o sună pe Go Mi Ran și o întreabă cu blândețe: „Nu te simți rău deloc? Ai grijă să nu te supraîncălzești.” Dinamica dintre cele două personaje se schimbă considerabil, iar Go Mi Ran se plânge în voce tare ,„Ce-i cu tipul acesta, oricum? Nu-l pot ucide, nu-l pot lăsa să trăiască. ”

Videoclipul se încheie cu Go Mi Ran care se laudă fericită cu toate caracteristicile interesante ale noului ei telefon, înainte de a se uita brusc la Ma Dong Chan și de a-și da seama cât de aproape sunt.

Atmosfera se încinge, nu?

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s