Sandeul anunță un duet cu Gongchan + oferă detalii despre revenirea B1A4

Sandeul a vorbit într-un interviu despre planurile viitoare, care includ un duet cu Gongchan. El a mai povestit că trupa B1A4 are deja pregătite multe melodii pentru revenire.

În timpul unui interviu recent cu „Star News”, membrul B1A4 și actualul DJ radio Sandeul a împărtășit vești noi cu privire la potențialele promoții ale grupului său.

Când am fost întrebat despre planurile sale de promovare următoare, Sandeul a transmis: „În viitorul apropiat, voi apărea în emisiuni de varietăți. După aceea, m-am gândit în capul meu că vreau să promovez ca duo cu Gongchan. Mă pregătesc în prezent, astfel încât să putem face ca aceste planuri de promovare a duetului să devină realitate. Am participat la o „tabără de cântece” din Berlin și am scris 2 melodii, iar pe una dintre ele a mpus-o în albumul meu solo, în timp ce pe cealaltă am lăsat-o pentru duet.“

În continuare, Sandeul a oferit câteva detalii despre potențialele promoții ale B1A4 ca grup complet. „Odată ce trei ne vom reuni, cu siguranță! Vom face o revenire. Ne pregăteam pentru un album complet, dar CNU hyung a mers în armată, astfel încât nu am putut să-l lansăm. Hyung a scris deja aproximativ 8-9 de melodii Dacă adăugăm încă câteva melodii, vom avea un album complet în cel mai scurt timp.

Vom aștepta cu nerăbdare debutul în duet al lui Sandeul x Gongchan, precum și revenirea completă a lui B1A4!

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s