Suzy și Lee Seung Gi formează o echipă minunată pentru drama „Vagabond”

Următoarea dramă  de pe SBS, „Vagabond”, a împărtășit poze cu Suzy și Lee Seung Gi, lucrând din greu în culise!

„Vagabond” este un nou serial thriller, de acțiune și spionaj, despre un cascador numit Cha Dal Gun (jucat de Lee Seung Gi), care vrea să descopere adevărul ascuns din spatele unui misterios accident de avion. Suzy va juca în dramă ca Go Hae Ri, un agent secret al Serviciului Național de Informații (NIS) care lucrează sub acoperire la ambasada Coreei de Sud din Maroc.

Potrivit personalului, Suzy și Lee Seung Gi au fost foarte atenți și au avut multă pasiune în timpul filmărilor, discutând împreună despre scenariu și muncind din greu pentru a-și exersa scenele. Cei doi actori au fost, de asemenea, dornici în monitorizarea propriilor scene și în schimbul de opinii cu privire la dramă cu regizorul.

Un set notabil de fotografii îi surprinde pe Suzy și Lee Seung Gi discutând, în timp ce se pregătesc să filmeze împreună. În ciuda faptului că tocmai terminaseră filmările unei scene de acțiune dificile și solicitante fizic, cei doi actori au ales să renunțe la timpul lor de pauză în favoarea analizării cu atenție a scenariului.

Compania de producție din spatele dramei „Vagabond” a lăudat, de asemenea, atitudinea veselă, pozitivă a celor două vedete: „În contrast cu povestea destul de serioasă a dramei, Lee Seung Gi și Bae Suzy au creat o atmosferă plăcută, purtând mereu zâmbetul pe buze.”

Compania a adăugat: „Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare primul episod, care va surprinde munca remarcabilă în echipă dintre Lee Seung Gi și Bae Suzy.”

„Vagabond” va avea premiera în 20 septembrie.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s