Alec Benjamin plănuiește o colaborare cu Jimin din BTS

Cântărețul/compozitorul american Alec Benjamin clarifică zvonurile cu privire la relația dintre el și Jimin din BTS.

Într-un interviu recent, Alec Benjamin a fost întrebat despre noi colaborări. El a împărtășit că are o pauză de două luni pentru a lucra la albumul său și că speră să lucreze cu alți artiști. „Am câteva planuri de a colabora cu Khalid și, de asemenea, cu Jimin, de la BTS”, a dezvăluit el.

Când Alec Benjamin a susținut un concert în Coreea în luna august, Jimin a venit să îi vadă spectacolul. Alec Benjamin a explicat: „L-am invitat la concertul meu pentru că a făcut un playlist online și avea 12 melodii pe el, iar șase sau șapte dintre aceste melodii erau ale mele. Așa că am fost foarte încântat să aflu că era fan. Când am fost în drum spre Coreea, nu aveam de unde să comunic cu el, nu aveam numărul de telefon sau nimic, așa că eram exact așa: „Ei bine, doar voi da un mesaj pt Twitter la BTS și îi voi cere să vină.“

El a râs și a spus că managerul său l-a sunat curând și i-a spus să renunțe la mesajele pe Twiter, din moment ce Jimin plănuia să vină la concert și că va fi „haos complet” dacă oamenii ar ști.

„Am șters tweet-ul și el a venit la concert”, a spus Alec Benjamin. „Acum suntem ca  și prietenii, vorbim iar el a spus :„ Ar trebui să facem o melodie împreună ”.”

https://twitter.com/WildRose2/status/1173583292429455361

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s