“Extraordinary You” arată momentul în care Kim Hye Yoon îl observă pe Rowoon din SF9

“Extraordinary You” se pregătește să ne cucerească inimile cu o frumoasă poveste protagonizată de Kim Hye Yoon și Rowoon din SF9, dar și cu momente amuzante/pline de acțiune.

„Extraordinary You” se bazează pe un webtoon de dragoste de tip fantezie despre o elevă de liceu pe nume Eun Dan Oh (interpretată de Kim Hye Yoon), care merge împotriva soartei ei predeterminate ca personaj de manhwa (comic coreean) pentru a găsi dragostea. Rowoon joacă, de asemenea, un personaj coleg de manhwa numit Nr. 13, un plus în poveste. El nu are nume și există în fundal, dar când o întâlnește pe Eun Dan Oh, începe să se schimbe pe măsură ce sentimentele sale cresc.

În noul trailer, Eun Dan Oh spune „Nu știi niciodată dacă dorința ta se va împlini”, în timp ce ea ajunge la o umbrelă lipită într-un copac. Când Numărul 13 vine în spatele ei pentru a o lua pentru ea, îngheață surprinsă. Cele două personaje se întâlnesc de mai multe ori în teaser, în timp ce Numărul 13 o prinde pe Dan Oh care cade, iar cei doi se întâlnesc pe peronul unei gări. Dan Oh spune: „Îți amintești că există cineva la fel de înalt și de bine ca acela în clasa noastră?”

„Extraordinary You” a mai lansat un trailer în care personajul principal descoperă că trăiește într-un manhwa. Eun Dan Oh declară: „Vă spun, ceva s-a întâmplat aici, cu siguranță!” Apoi se găsește apărând în diferite locuri, cum ar fi mijlocul drumului și o sală de școală, părând confuză de cum a ajuns acolo.

Eun Dan Oh se regăsește apoi într-o carte de benzi desenate, și strigă în șoc: „Eu sunt ?!” Ea spune mai târziu: „Sunt probabil singurul adolescent din Coreea care a trecut prin acest gen de lucruri”. facând aluzie la evenimentele bizare, suprarealiste pe care le va experimenta pe parcursul zilei.

Când primește reacții sceptice din jurul ei, Eun Dan Oh insistă: „Nu glumesc!”, De asemenea, se plânge  cuiva cu voce tare, „Oh, de ce nu? În afară de tine și de mine, nimeni altcineva nu-și mai amintește!” De la aproape sărutarea unui băiat până la a fi prinsă într-o ambuscadă de fete, Eun Dan Oh e așteptată de o aventură necunoscută.

„Extraordinary You” are premiera în 2 octombrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s