Han Suk Kyu, Lee Sung Kyung și Ahn Hyo Seop confirmați pentru sezonul 2 din “Romantic Doctor Kim”

Al doilea sezon al serialului “Romantic Doctor Kim” a decis care sunt actorii principali.

Pe 18 septembrie, a fost anunțat că Han Suk Kyu se va întoarce pentru cel de-al doilea sezon al dramei, iar lui i se vor alătura Lee Sung Kyung și Ahn Hyo Seop. Toți cei trei actori au fost anterior în negocieri pentru a se alătura dramei, dar participarea lor a fost acum confirmată.

„Romantic Doctor Kim” a fost o dramă populară SBS difuzată din noiembrie 2016 până în ianuarie 2017 și a fost foarte iubită pentru portretizarea realistă a profesioniștilor din domeniul medical și pentru mesajele sale interesante și pline de inimă. Drama a fost condusă de Han Suk Kyu, Yoo Yeon Seok și Seo Hyun Jin, atingând ratinguri de 27 la sută pe tot parcursul său și fiind lăudată masiv ca o dramă bine făcută.

Seria se va întoarce acum cu un al doilea sezon care va fi difuzat în ianuarie 2020. Scenaristul Kang Eun Kyung, regizorul Yoo In Shik, și actorul principal Han Suk Kyu se vor întoarce pentru cel de-al doilea sezon, cu Lee Sung Kyung și Ahn Hyo Seop.

Han Suk Kyu își va relua rolul profesorului de geniu Kim, în timp ce Lee Sung Kyung  o va interpreta pe Cha Eun Jae, o colegă de anul doi din departamentul de cardiurgie, căreia îi place să studieze fiind o studentă de elită. Ahn Hyo Seop va prelua rolul lui Seo Woo Jin, un coleg cinic din al doilea an care nu crede în fericire din cauza greutăților cu care crește, dar este impresionant de concentrat și talentat atunci când face o intervenție chirurgicală.

Compania de producție Samhwa Networks a declarat: „Ne-am mai reunit o dată pentru a arunca lumină asupra valorilor importante care dispar. Kang Eun Kyung, Yoo In Shik și Han Suk Kyu și-au unit forțele pentru a crea o poveste minunată, iar Lee Sung Kyung și Ahn Hyo Seop sunt pregătiți să reflecte grijile și emoțiile tinerei generații, așa că vă rugăm să anticipați  toate poveștile pe care le vor spune.”

Sezonul 2 al „Romantic Doctor Kim” va avea premiera în ianuarie 2020.
Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s