(G)-IDLE, Lovelyz şi Oh My Girl au cântat melodii de la 2NE1 şi Brown Eyed Girls în „Queendom”

Watch: (G)I-DLE, Lovelyz, And Oh My Girl Enchant With Impactful Cover Performances On “Queendom”

În noul episod al emisiunii „Queendom„, (G)I-DLE, Lovelyz şi Oh My Girl au zguduit scena cu prestaţiile melodiilor altor artişti!

În episodul din 19 septembrie, au fost continuate prestaţiile, anterior evoluând Mamamoo, Park Bom şi AOA. Primele au fost Oh My Girl, care anterior, au primit trei aprecieri negative de la concurentele lor în categoria autoevaluare. Hyojung, care a plâns când a văzut primul clasament, a spus că este pregătită pentru lupta la coveruri: „Vreau să le arăt de această dată cât de înfricoşătoare poate fi prezenţa noastră.”

Oh My Girl a ales să interpreteze „Destiny” de la Lovelyz şi a creat o prestaţie de vis, cu un aranjament în care au folosit instrumente tradiţionale coreene şi un dans uimitor, membrele fiind îmbrăcate şi ele în haine negre, tradiţionale. Urmărindu-le, celelalte trupe le-au lăudat extrem de mult, ba chiar au spus: „Oh My Girl e pe primul loc”.

Seunghee a început să plângă în culise după prestaţia lor, spunând: „Dintr-un anumit motiv, am devenit foarte emoţională. Aplauzele erau atât de zgomotoase. Ieri mă simţeam o persoană atât de neimportantă, dar după ce am primit aceste aplauze, am devenit o persoană care este susţinută atât de mult. Am înţeles că sunt preţuită.”

Următoarele au fost fetele din (G)I-DLE cu un cover incendiar al piesei „Fire” de la 2NE1. Jeon Soyeon a spus: „Scopul nostru este să ne contopim cu scena şi să ne distrăm.” Au fost aplaudate pentru aranjamentul lor scenic, unde au folosit instrumente africane şi chiar au făcut-o pe Park Bom să plângă.

La final a evoluat trupa Lovelyz cu un cover după „Sixth Sense” de la trupa Brown Eyed Girls. Cu toate că, iniţial, trebuiau să evolueze după o piesă de la Oh My Girl, au primit un beneficiu după ce au câştigat o misiune şi au ales ele singure piesa.

Baby Soul a explicat motivul pentru care au ales „Sixth Sense”: „Conceptul trupei Oh My Girl se intersectează cu al nostru şi ne-am gândit că tot ce putem face noi are o limită.” Sujeong a adăugat: „Din moment ce vom fi eliminate dacă vom fi iar pe ultima poziţie, vrem să muncim şi mai mult.”

Atât audienţa, cât şi participantele le-au lăudat pentru prestaţia impresionantă.

După ce s-au încheiat toate prestaţiile, trupele au participat la voturile pentru autoevaluare. Oh My Girl, care au avut trei voturi negative data trecute, au primit voturi pozitive de la Mamamoo, Park Bom, AOA şi (G)I-DLE, trecând pe primul loc în acea categorie. Pe de altă parte, Lovelyz şi (G)I-DLE au primit două voturi negative. În episodul următor va fi dezvăluit clasmentul complet, aşa că rămâneţi alături de noi pentru a fi la curent!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s