Lee Hyori emoţionată după ce o fană îşi cere scuze pentru că a înjurat-o

Lee Hyori Tears Up After Fan Apologizes For Cursing At Her In The Past

În cel mai recent episod al emisiunii „Camping Club” de pe JTBC, un fan i-a cerut scuze vedetei Lee Hyori.

În episodul din 22 septembrie, trupa Fin.K.L a susţinut un mini concert, undeva a cântat unele dintre hiturile sale şi a discutat cu fanii ce au fost prezenţi. În timpul concertului, fetele vorbeau despre cele mai memorabile experienţe petrecute alături de fanii lor, iar Lee Hyori a ales momentul în care o fană a înjurat-o pe internet. Aceasta a adăugat: „Admit că am greşit atunci. Cred că e momentul să ne cerem scuze reciproc.” 

Fana, care a fost prezentă la concert, a explicat: „Fanii o aşteptau, însă aceasta a trecut put şi simplu pe lângă ei, aşa că eram supărată. După ce am trimist acel mesaj, mă simţeam de parcă am rănit o persoană pe care o plăceam. Voiam sa îmi cer scuze, dar era imposibil să o întâlnesc. Chiar voiam să îmi cer scuze.”

Acesta fapt a emoţionat-o pe Lee Hyori, care a spus: „Era fana mea de multă vreme. Mereu venea să mă vadă, aşa că acel lucru m-a rănit. Nu îmi pasă dacă mă înjură un anti-fan, m-a rănit pentru că a venit de la o fană care, bănuiam atunci, că mă va înţelege.”

Lee Hyori şi fana s-au îmbrăţişat şi au uitat de vechile lor supărări. Pentru a-şi cere scuze pentru că nu a fost atentă, aceasta a cântat pentru fani piesa „To You” de la Kang Ah Sol.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s