ONE vorbeşte despre planurile sale după plecarea de la YG Entertainment

ONE (cunoscut şi pe numele său real Jung Jae Won) a participat la o sesiune foto şi un interviu pentru numărul din octombrie al revistei Nylon, unde şi-a dezvăluit planurile de viitor legate de cariera sa de muzician.

După ce a apărut în mai multe drame populare precum „Her Private Life” şi „Arthdal Chronicles„, ONE a acceptat provocarea de a juca şi primul său rol principal într-un film intitulat „Goodbye Summer”. În luna iulie, acesta a părăsit YG Entertainment şi la moment doreşte să-şi creeze propria agenţie, pregătindu-se de revenirea sa drept muzician.

În timpul interviului cu Nylon, ONE a dezvăluit că este entuziasmat de faptul că poate reveni înapoi în societate fără a fi legate de o agenţie şi că e 99% mulţumit de viaţa sa. Acesta a mai vorbit şi de faptul că intenţionează să creeze un canal propriu pe YouTube şi a mai dezvăluit detalii despre albumul său nou. ONE a accentuat că nu pregăteşte ceva măreţ, ci va începe cu o serie de lucruri mici, pentru a-şi păstra energia, dacă va obosi.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s