„Queendom” dezvăluie clasamentul celei de a doua etape

“Queendom” Reveals Rankings For Cover Battle

Emisiunea „Queendom” de pe Mnet a dezvăluit clasamentul pentru cea de a doua rundă, unde fetele s-au „luptat” între ele cu evoluţii pe melodii reciproce!

În ultimele două episoade ale emisiunii, cele şase participante trebuiau să evolueze pe alte melodii decât cele proprii, iar în data de 26 septembrie a fost anunţat şi clasamentul pentru respectiva etapă.

Oh My Girl s-a poziţionat pe primul loc cu evoluţia lor pe melodia „Destiny” de la Lovelyz. Pe locul doi s-a plasat din nou trupa Mamamoo cu interpretarea lor după „Good Luck” de la AOA, iar pe trei se situează chiar AOA cu prestaţia lor după „Egotistic” de la Mamamoo.

Lovelyz, care s-a poziţionat pe ultimul loc data trecută, acum s-a plasat pe locul patru, în urma evoluţiei sale după „Sixth Sense” de la Brown Eyed Girls. Trupa a fost urmată de Park Bom ce a interpretat „Hann” de la (G)I-DLE. Pe ultimul loc s-a situat, din păcate, (G)I-DLE cu evoluţia lor pe „Fire” de la 2NE1.

Ce părere aveţi de clasament?

6 gânduri despre „„Queendom” dezvăluie clasamentul celei de a doua etape

 1. Adi

  „Ce părere aveți de clasament?”
  O tampenie mare.
  Sigur le-au pus pe lovelyz mai sus pentru a nu le face sa părăsească competiția.
  In opinia mea clasamentul ar fi trebuit să stea cam asa
  1. Oh my girl- chiar au făcut o treabă foarte bună, au dus Destiny într-o nouă zona, parca ascultam mai mult un soundtrack dintr-o dramă istorică foarte tristă. Vocile lor au fost minunate si punerea in scena a fost perfectă cu piesa
  2. Mamamoo- mi-a plăcut ca fiecare membră a adus ceva al ei in prestație, au fost foarte bune. Solar a trecut cu brio peste incidentul cu pantoful.
  3. Park Bom- Hann părea cu totul alta
  piesă când a fost interpretată de ea, mi-a plăcut ca a facut show, mi-a plăcut ca a adus-o pe cheetah, mi-a plăcut cum a sunat vocea ei. Bom chiar mi-a întrecut așteptările.
  4. AoA- am văzut o nouă latură a lor, nu stiam ca fetele au voci asa de frumoase. Cand era si Choa in trupa aveam senzația că o aud doar pe ea. Impresionant mesajul transmis de ele, cam îndrăzneț pentru Coreea.
  4. (G)i-dle- nu au ieșit din zona lor. Mi s-a parut o prestație foarte asemănătoare cu Latata din prima ediție. Cred ca ar fi putut profita mult mai mult din faptul că puteau alege orice piesă 2ne1. Shuhua propusese come back home care ar fi fost o alegere potrivita.
  5. Lovelyz- nu au făcut o treabă rea, dar dintre toate piesele, au ales fix sixth sense, o piesă cu un concept prea puternic pentru ele, piesa interpretată de beg care au niste voci incredibile. Puteau alege altceva.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Lucy 2

   Lovelyz parcă nu pot ieşi din zona lor de „concept cute”… şi au voci bune, dar nu sunt puternice. Gen şi Apink a avut concept cute multă vreme, dar fetele au vocile muult mai puternice şi parcă nu aşa piţigăiate…
   Şi la Park Bom…aş vrea să aducă pe cineva din 2ne1…in fact, fetele sunt libere acum… ar fi fost bombă să apară în show TT.TT

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. Adi

    Ar fi genial sa vina cineva din 2ne1. Eu inca plâng dupa trupa asta, au fost despărțite fara voia lor. Doar auzind regretul din vocile lor când vorbesc despre trecut iti dai seama ca toate suferă dupa 2ne1.

    Apreciază

    Răspunde
 2. Cofee

  Park Bom a plecat cu handicap de la inceput, fiind singura artista solo si cu toate astea s-a ambitionat sa se schimbe dupa prima runda, iar acum din nou pe cinci? E o gluma sau ceva? La interpretarea e care a avut-o la Hann ma asteptam la altceva, a fost ea in sine altceva.
  M-as bucura daca ar putea performa cu o membra 2NE1, sau macar cu o membra din generatia.
  GIDLE au facut ce au stiut ele mai bine, show, poate ca nu au iesit din zona lor de confort dar au facut Fire in stilul lor.
  Lovelyz mi se par un esec, daca nu poti iesi din zona ta de confort, de ce alegi piese puternice? nu inteleg, aceau atatea optiuni…
  MAMAMOO cred ca e singura trupa dupa SNSD care chiar pot lua toate conceptele la rand.
  La AOA am fost surprinsa sa le pot auzi tuturor vocile, dar, uneori pareau ca raman fara aer? sau nu stiu, oricum a fost o interpretare buna.
  Oh my girl chiar au facut-o intr-un mare fel, cred ca sunt singurele care si-au meritat locul,

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s