Hwasa din MAMAMOO și Sung Hoon ar putea fi un cuplu foarte potrivit!

Să avem un nou cuplu aici? Hwasa din MAMAMOO și Sung Hoon au surprins echipa de la ‘I Live Alone‘ la lecțiile lor de dans! Nu numai că aceștia se potrivesc, dar Hwasa îl și place pe actor!

Hwasa și Sung Hoon sunt invitați obișnuiți ai show-ului „I Live Alone”. Recunoscuți pentru abilitățile lor incredibile de a mânca  (și totodată ciudate), cele două vedete „mukbang” au fost tachinate în studio de echipa emisiunii pentru faptul că s-au apropiat atât de mult recent.

Aceștia au fost filmați mâncând împreună, înainte de a se apuca să danseze, la emisiunea din 27 septembrie. Sung Hoon a căutat-o Hwasa pentru a-l învăța cum să danseze. Idolul a pregătit burtă de porc și tăiței picanți pentru ca el să mănânce înainte de a începe să facă repetiții. Cu toate acestea, momentul a fost un pic ciudat pentru că nu știau despre ce să vorbească!

Însă Hwasa le-a spus apoi amicilor săi din studio că Sung Hoon este „ușor de tipul ei”, surprinzând vedetele din platou dar și pe telespectatori! Deși a afirmat rapid că nu are sentimente romantice (încă!), Lee Si Eon a explicat rapid „voi doi arătați ca un cuplu când mănâncați peste masă așa”.

Dacă urmăriți emisiunea de ceva vreme, poate ați găsit și voi câteva asemănări între cei doi. Iată câteva identificate aici: amândoi iubesc să stea singuri, au diete ciudate și adoră mâncatul, motiv pentru care au de multe ori probleme cu greutatea, se plictisesc ușor și sunt foarte sinceri!

Voi ce părere aveți despre acest „cuplu”?

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s