Kim Min Kyu arată poze de la ședința foto pentru GUESS

Kim Min Kyu de la „Produce x 101” a postat poze din Los Angeles de la ședința foto pentru brandul Guess.

Se pare că lucrurile arată minunat pentru Kim MinKyu de la Jellyfish Entertainment după încheierea emisiunii Mnet „Produce X 101”. El a avut un fanmeeting de succes și a devenit, de asemenea, primul model masculin pentru brandul de produse cosmetice „BANILA CO”.

Pe 26 septembrie, Kim Min Kyu le-a scris fanilor prin Instagram că este în Los Angeles pentru o ședință foto pentru marca „GUESS”. Cu puțin timp înainte, a fost văzut la aeroportul internațional Incheon, plecând, pentru prima dată cu avionul, în SUA.

Fanii săi s-au bucurat să-l vadă că petrece bine timpul în LA și au comentat că arată foarte bine în fotografiile din spatele scenei. Unii au subliniat, de asemenea, că probabil va face reclamă la hainele de iarnă, văzând cum le poartă la ședința foto, în ciuda vremii calde din LA. Alții au spus că este un idol, și asta spune tot despre cât de cunoscut a ajuns.  Stagiarul de la Jellyfish a primit peste 300 de mii de like-uri pentru poze, ceea ce dovedește popularitatea lui în creștere.

 

sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s