NCT 127 surprinde la „Global Citizen Festival” din NY+ e primul grup K-pop care urcă pe scena acestui eveniment

NCT 127 a urcat pe scena „Global Citizen Festival” din NY alături de alte nume mari internaționale pentru a transmite un mesaj pozitiv, impresionând audiența cu evoluția lor puternică.

„Global Citizen Festival” este un mare festival de muzică găzduit de Global Poverty Project în fiecare an, din 2012, pentru a crește gradul de conștientizare a nivelului sărăciei la nivel global, un fenomen extrem de grav. Anul acesta, Queen, Adam Lambert, Alicia Keys, Pharrell Williams și Hugh Jackman au fost prezenți la festival împreună cu NCT 127, în faimosul Central Park.

Grupul K-pop NCT 127 a urcat pe scenă în urletele mulțimii. Ca „invitat special” la eveniment, NCT 127 a interpretat „Superhuman” și „Highway to Heaven”  pentru cele 60.000 de persoane din audiență și idolii au vorbit despre cât de onorați au fost să participe la festival. Deși au interpretat doar două piese, din răspunsul mulțimii a fost clar că au avut un super impact.

După spectacol, un exod de NCTzens, fanii grupului, a părăsit mulțimea – fie pentru a pleca, fie pentru a lua puțin aer. Fanii  au campat în noaptea precedentă pentru a-și putea vedea idolii, impresionând pe toată lumea prezentă la eveniment cu devotamentul lor pentru un grup sud coreean.

 

Felicitări NCT 127!
Surse: billboard.com, globalcitizen.org, allkpop

Un gând despre „NCT 127 surprinde la „Global Citizen Festival” din NY+ e primul grup K-pop care urcă pe scena acestui eveniment

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s