Poliția ar fi obținut dovezi că voturile a 2 ~ 3 membri din X1 au fost falsificate pentru a-i plasa în primii 11

Poliția a efectuat percheziții la mai multe agenții cu privire la suspiciuni că ar fi manipulat votul de la competiția „Produce X 101”.

La 1 octombrie, a fost dezvăluit că polițiștii au început o serie de intervenții de căutare și confiscare în cadrul companiilor de divertisment, cum ar fi MBK Entertainment, Woollim Entertainment, Starship Entertainment și multe altele – companiile membrilor X1 debutați în prezent.

Acum, potrivit „CBS No Cut News”, unitatea de criminalitate cibernetică a Biroului de Poliție din Seul a obținut dovezi în urma cărora ar fi concluzionat că, dintre cei 11 membri ai X1, voturile finale pentru 2 sau 3 membri X1 ar fi fost falsificate. Raportul susținea că, inițial, voturile acestor membri i-ar fi plasat sub primii 11, eliminându-i din X1, asta până când voturile lor au fost modificate pentru a îndeplini criteriile necesare.

X1, grupul final de debut al „Produce X 101”, îi are în componență pe Song Hyeong Jun și Kang Min Hee de la Starship Entertainment, Lee Han Gyul și Nam Do Hyon de la MBK Entertainment și Cha Jun Ho de la Woollim Entertainment.

„CBS No Cut News” a raportat și că poliția a pus sub urmărire mai mulți membri ai personalului de la „Produce X 101”, inclusiv producătorul programului, pentru acuzații de interferență în afaceri, etc. Acum poliția trebuie să efectueze investigații pentru a stabili dacă s-au făcut sau nu schimburi de bani între Mnet și agențiile membrilor X1 în cauză, în legătură cu aranjarea voturilor.

O sursă din poliție a furnizat și o actualizare, spunând: „Am interogat echipa de producție a emisiunii și analizăm în prezent datele originale. După aceea, vom efectua interogări suplimentare pentru părțile afiliate. „

„Produce X 101” este în prezent investigat pentru suspiciuni de manipulare a voturilor, după ce voturile pentru finală au fost puse sub semnul întrebării pentru că ar fi fost imposibile din punct de vedere statistic. De când  au ieșit la iveală acuzațiile, s-au ridicat suspiciuni și cu privire sezoanele anterioare ale „Produce 101” și ale emisiunii de supraviețuire din 2018 “Idol School.”

Sursa 1 Sursa 2

Un gând despre „Poliția ar fi obținut dovezi că voturile a 2 ~ 3 membri din X1 au fost falsificate pentru a-i plasa în primii 11

  1. YRin

    Imi doresc doar ca Lee Han Gyul si Nam Do Hyun sa ramana in X1. Pentru ca ei chiar merita, iar MBK nu are asa mare profit incat sa manipuleze niste voturi. Aici sa vorbim de alte agentii cu profit mai mare. Deci… Fighting MBK BOYS♥️♥️♥️

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s