Gongchan din B1A4 a primit rolul principal într-o webdrama

Gongchan din B1A4 va juca rolul principal într-o webdrama de tip fantezie.

Despre Gongchan s-a auzit mai puțin în ultima vreme, dar iată că pe 2 octombrie, WM Entertainment a comunicat că idolul „ a fost distribuit ca personajul principal Yoo Jae Ha pentru noua dramă Playlist „To My Name”.”

„To My Name”  este o webdrama romantică de tip fantezie care se petrece pe un tărâm numit „Nameverse”, unde numele persoanei care îți este destinată îți este scrisă pe corp. Drama va fi produsă de Playlist, compania de producție de drame web care a creat, de asemenea, popularul serial „A-TEEN”.

Gongchan din B1A4 va juca rolul lui Yoo Jae Ha, un student frumos, specializat în fotografie, care primește multă atenție din partea oamenilor din jurul său. Cu toate acestea, el are puțin interes pentru iubire sau destin.

Cel mai tânăr membru al B1A4 și-a arătat anterior abilitățile de actorie în drame web precum „Delicious Love” și „Travel through Romance Season 1.5”. De asemenea, recent și-a încheiat prima întâlnire de fani solo „2019 B1A4 BANA [HAPPY GONGCHAN ZIUA]” în august.

„To My Name” va avea șase episoade și este programat să aibă premiera pe 6 noiembrie  prin canalul YouTube și pe pagina de Facebook de la Playlist.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s