Jang Nara și Lee Sang Yoon: „Vă vom arăta o drama despre creșterea unor adulți”

Jang Nara și Lee Sang Yoon au apărut împreună într-un pictorial superb petnru „allure” și au vorbit despre k-drama lor „VIP”.

Actorii „VIP” Lee Sang Yoon și Jang Nara au participat la o ședință foto de promovare a serialului în care vor juca. Drama care începe pe 28 octombrie se referă la o echipă specială care gestionează cumpărătorii VIP care alcătuiesc top 1% ai clienților magazinelor. Sesiunea foto a lui Jang Nara și Lee Sang Yoon a fost realizată sub tema „Secretul cuplului echipei VIP”.

În interviul ce va fi publicat în curând, Jang Nara (Na Jeong-seon) a spus: „Realizarea dramei este distractivă, deoarece toți din personal și din echipă sunt oameni buni. Această dramă se referă și la femeile de la muncă și îmi place că le evidențiază pe aceste femei. Este povestea adulților care cresc. Drama va fi cu siguranță o alinare pentru adulți”.

Lee Sang Yoon a spus: „Am fost curios de poveste când am primit prima oară scenariul. Este diferită de dramele existente. A fost nouă. Toate personajele au propriile lor secrete și au propriile lor modalități de a le păstra. O să fie distractiv urmărindu-i cum fac asta”. El a complimentat-o pe Jang Nara pentru modul extraordinar în care își interpretează personajul.

Aveți mai jos și câteva poze superbe ale celor doi.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s