Pasiunea lui Moon Geun Young nu-l impresionează pe șeful ei polițist, Kim Seon Ho, în noul teaser al dramei “Catch The Ghost”

“Catch The Ghost” ne oferă un teaser mai mult decât amuzant protagonizat de personajele lui Kim Seon Ho și Moon Geun Young. Superiorul și colega lui nouă nu par să se înțeleagă deloc bine.

Pe 5 octombrie, TVN a postat un nou clip teaser pentru „Catch the Ghost”, o nouă dramă despre o echipă de ofițeri de poliție care păzesc metroul și încearcă să vâneze un criminal în serie cunoscut sub numele de „The Ghost”. Moon Geun Young joacă rolul pasionalei Yoo Ryung, ofițer de poliție începător. Personalitatea ei diferă foarte mult de cea a superiorului său îndrăgit Go Ji Seok (Kim Seon Ho), care face totul ca la carte.

Teaserul începe cu Moon Geun Young în metrou, gândindu-se la ea și la șeful ei într-o varietate de situații dramatice. Gândurile ei sunt întrerupte de Kim Seon Ho care scoate un fir de la cască și îi spune: „Novice. Este ultimul tren. Să mergem acasă.” Ea răspunde cu tărie: „Domnule ofițer. Cred că ne potrivim foarte bine.” El îi răspunde cu o privire goală „Nu. Nu ne potrivim bine.”

Moon Geun Young strigă cu pasiune: „Voi lucra mai mult!” și Kim Seon Ho spune: „Fă atât de mult cât vrea societatea să faci. Lucrurile sunt deja destul de grele așa cum sunt”.

“Catch The Ghost” are premiera în 21 octombrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s