Seventeen încheie promoțiile cu „Fear”

Imagini pentru seventeen

A devenit cunoscut faptul că trupa Seventeen a încheiat promoțiile din cadrul noului comeback!

După cum probabil știți deja, grupul de băieți de la Pledis Entertainment a revenit pe 16 septembrie cu cel de-al treilea album întreg, numit „An Ode”. Despre acesta se știe că include un total de 11 piese: „Fear”, „HIT”, „Lie Again”, „Let Me Hear You Say”, „247”, „Second Life”„Network Love”„Back It Up”, „Lucky”„Snap Shoot” și versiunea coreeană a cântecului „Happy Ending”.

Melodia de titlu a lui „An Ode” se numește „Fear”, iar cu ea grupul a evoluat la diferite emisiuni muzicale, ultima fiind înregistrată ieri la Inkigayo. În cadrul acestui comeback au fost obținute doar două premii, „Fear” ieșind #1 la Music Bank și M!Countdown.

Reamintim, reprezentanții agenției Pledis Entertainment au anunțat recent noile locații din cadrul turneului mondial de la Seventeen numit „Ode To You”. Potrivit informațiilor, băieții vor concerta în mai multe orașe din America de Nord, printre care: New Jersey, Chicago, Dallas, Houston, Mexico City, Los Angeles, San Jose și Seattle. De asemenea, s-a dezvăluit că turneul va lua start pe 10 ianuarie și se va încheia pe data de 23 a aceeași luni.

Dorim trupei mult noroc în continuare!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s