Goo Hye Sun își atacă agenția și cere terminarea contractului cu aceasta

Goo Hye Sun a scris un nou mesaj pe Instagram. Ea oferă câteva detalii despre unele discuții dintre ea și agenția sa și spune că solicită anularea contractului, pentru a se putea lupta cu Ahn Jae Hyun.

Pe 7 octombrie, ea a postat pe Instagram o captură de ecran cu mesajele sale fără răspuns trimise către CEO-ul agenției HB Entertainment. În unul dintre ele actrița a scris: „Bună ziua, președinte. Nu cred că Ahn Jae Hyun și cu mine ar trebui să stăm la aceeași companie în situația actuală. Directorul mi-a spus că veți încheia contractul. Este corect să găsim soluția la asta ca un cuplu căsătorit și nu vreau ca el să se ascundă în spatele tău, ca un laș. Mă gândesc să părăsesc agenția și să lupt cu încredere împotriva persoanei Ahn Jae Hyun. Imi cer scuze pentru inconveniente. Aș aprecia dacă ați putea anula contractul. ”

După aceea, Goo Hye Sun a continuat să-i ceară CEO-ului să-i anuleze contractul. Într-un alt mesaj ea a scris: „Ai spus că îi veți anula contractul mai întâi, deci de ce nu ești de acord cu acesta? Ai spus că este incomod pentru doi actori despre care ai spus că ar trebui să divorțeze să rămână în agenția ta. Nici măcar nu mi-ai răspuns. Te rog să ai grijă de această problemă eficient. ”

În postarea ei de Instagram, ea a explicat: „Acestea sunt textele mesajelor trimise în august și deja este luna octombrie. Implicarea agenției în divorțul lui Ahn Jae Hyun a afectat încrederea mea în ei. Ahn Jae Hyun și CEO-ul mi-au vorbit de rău pe Kakaotalk, care nu se regăsește în textele Dispatch, și am înregistrat ce am discutat despre asta cu Ahn Jae Hyun și am prezentat ​​în fața instanței. În prezent lucrez singură, fără ajutorul conducerii. De ce m-a ajutat Ahn Jae Hyun să mă alătur acestei companii acum două luni? Mă face să mă întreb. Suntem un cuplu căsătorit care a schimbat nenumărate mesaje în ultimii doi ani, dar agenția HB Entertainment lui Ahn Jae Hyun le-a ales pe câteva dintre ele, le-a rearanjat în favoarea lor și a raportat la Dispatch, ceea ce este ciudat având în vedere că ei sunt, de asemenea, și agenția mea. HB Entertainment, care a încălcat drepturile actorului, este sfătuită să rezilieze contractul meu cât mai curând posibil. ”

https://www.instagram.com/p/B3T9aLXBhtv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Goo Hye Sun a anunțat că se retrage din viața publică și că va începe studiile la universitate. Divorțul ei de Ahn Jae Hyun a devenit o chestiune publică extrem de complicată, în care au fost implicate și alte persoane publice.  După ce a fost internată la spital pentru o operație de polipi, Goo Hye Sun a lansat o versiunea a melodiei  „Must I Die” și nu se știe ce va face mai departe.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s