Kim Hye Yoon și Rowoon din SF9 au o întâlnire emoționantă în “Extraordinary You”

Serialul “Extraordinary You” dezvăluie imagini de la o întâlnire față în față a personajelor interpretate de Kim Hye Yoon și Rowoon din SF9.

Bazat pe un webtoon romantic de tip fantezie, serialul „Extraordinary You” de la MBC este povestea fantastică a unei liceene pe nume Eun Dan Oh (interpretată de Kim Hye Yoon), care realizează șocată că ea este de fapt un personaj dintr-un manhwa (comic coreean). Eun Dan Oh încearcă să sfideze soarta ei predeterminată din manhwa prin rescrierea propriului destin.

În episoadele anterioare, Dan Oh s-a resemnat cu privire la soarta ei după ce a aflat că nu poate schimba deciziile scriitorului până când băiatul fără nume „Numărul 13 ”(jucat de Rowoon) a intrat în decor și a schimbat povestea. După multe eforturi din partea ei, cei doi s-au întâlnit în cele din urmă, personajul fără nume dezvăluindu-și chipul la final.

Noi imagini ale dramei dezvăluie reîntâlnirea emoționantă din următorul episod dintre Eun Dan Oh și „Numărul 13.” Pentru cei doi nu este ușor să se mai revadă, fiind personaje dintr-o poveste scrisă de altcineva.

Din instantanee, avem impresia că Eun Dan Oh pare încântată că a ajuns în cele din urmă să se vadă cu „Numărul 13.” În următorul episod, elevii vor merge într-o tabără de vară unde Eun Dan Oh se vede cu Numărul 13 încă o dată pentru a încerca să-și schimbe destinul. În poză, Eun Dan Oh stă udă lângă Numărul 13 care face un turn din pietrele de râu.

Telespectatorii sunt curioși să afle dacă Eun Dan Oh va reuși să-și schimbe soarta cu ajutorul Numărului 13 și dacă acesta va putea să-și amintească cine este Eun Dan Oh, după acest moment, pentru a-și dezvolta relația în continuare.

 

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s