Echipa dramei “Graceful Family” va merge într-o vacanță primită cadou pentru ratingurile excelente obținute

Ratingurile serialului “Graceful Family” continuă să urce, așa că  MBN a decis să îi recompenseze pe actori și pe membrii echipei de filmări cu o vacanță. 

O sursă de la MBN a declarat: „Distribuția și echipa din „Graceful Family ” își pregătesc în prezent programele. Aceștia intenționează să călătorească în Nha Trang, Vietnam, în perioada 21-25 octombrie, pentru vacanța lor răsplată. ”

Compania de producție promisese inițial că va trimite pe toată lumea într-o vacanță drept recompensă dacă drama va obține ratinguri de peste cinci la sută. Distribuția și echipa au avut încredere că pot atinge obiectivul, Im Soo Hyang împărtășindu-și speranța de a merge undeva într-un loc cald în cadrul conferinței de presă a dramei.

„Graceful Family” a început pentru prima dată cu ratinguri la nivel național de 2,7 și, de la episodul 11, cifrele au sărit la opt la sută, combinând ratingurile de 7,1% de pe MBN și 0,9 la sută de pe Dramax. Nu numai că drma a obținut cele mai mari ratinguri în intervalul orar de miercuri seara timp de două săptămâni consecutive, dar, de asemenea, deține în prezent recordul pentru cele mai mari ratinguri ale unei drame MBN.

 

Sursa

2 gânduri despre „Echipa dramei “Graceful Family” va merge într-o vacanță primită cadou pentru ratingurile excelente obținute

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s