VERIVERY cântă OST-ul „My Beauty” pentru drama „Extraordinary You”

Imagine

3 membri VERIVERY cântă primul lor OST pentru o dramă!

Pe 9 octombrie, drama „Extraordinary You” a dezvăluit al doilea OST, cântat de membrii Minchan, Gyehyeon și Yeonho din VERIVERY.

„Extraordinary You” este o dramă ce se difuzează pe canalul MBC în fiecare miercuri și joi, și este bazată pe un webtoon lansat în 2018, și spune istoria unei studente pe nume Eun Dan Oh, care realizează că ea și toți din jurul ei sunt personaje dintr-o manhwa numită „Secret„, și își decide propria soartă, mergând împotriva poveștii decise in prealabil.

Pe lângă actrița Kim Hye Yoon, care joacă rolul lui Eun Dan Oh, în dramă mai apare Rowoon din SF9, ce joacă rolul lui Haru, un student ce se îndrăgostește de Dan Oh, dar și Lee Jae Wook, ce joacă rolul lui Baek Kyung, logodnicul lui Dan Oh care o urăște la început, dar își schimbă părerea odată cu apariția lui Haru.

„My Beauty” este o melodie veselă, ce exprimă sentimentele in momentul când cineva se îndrăgostește, iar fiecare se poate regăsi în melodie prin versurile dulci și vocile armonioase ale membrilor. Savurați melodia ascultând-o mai jos!

sursa: asianwiki, naver

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s