Daehyun vorbește despre promovarea solo, sprijinul oferit de membrii B.A.P, modelele sale și multe altele

Daehyun Talks About Promoting Solo, Receiving Support From B.A.P Members, Role Models, And More

Pe 10 octombrie, Daehyun din B.A.P a ținut un spectacol în Seul pentru primul său album „Aight”.

După ce a interpretat noua melodie pe scenă, Daehyun a comentat: „A trecut mult timp de când am susținut un spectacol, așa că sunt foarte încântat. Am uitat ce trebuia să spun pentru că inima îmi bate atât de tare. Am muncit foarte mult, așa că voi face tot posibilul să vă arăt [ce am pregătit].”.

Artistul a vorbit apoi despre procesul său de a transformare în interpret solo. El a menționat cum a vrut să facă totul, de la cântat, dans și rap, și să le  arate fanilor un amestec din această nouă imagine ca artist solo și imaginea sa ca membru B.A.P. De asemenea, Daehyun a declarat că, deși avea multe note înalte și piese puternice ca membru al B.A.P, a încercat să pregătească piese solo pe care publicul să le poată asculta confortabil.

Ulterior, el l-a ales Jang Woo Hyuk din H.O.T. ca artist solo pe care l-a respectat cel mai mult. Daehyun a spus: „Am filmat o emisiune preînregistrată și l-am întâlnit pe Jang Woo Hyuk acolo. M-am întrebat dacă aș putea performa așa în 10 sau 20 de ani. A fost atât de fain.

În ceea ce privește planurile sale de viitor ca artist solo, Daehyun a remarcat: „Cred că este al optulea an ca vocalist sau cântăreț. Deși ar trebui să arăt perfect în fața multor oameni în public, mă provoc constant, pas cu pas, așa că vreau să întâlnesc [publicul] încet. Am încercat ceva nou cu genul acesta, așa că sper să vă placă.

Întrebat despre colegii săi B.A.P, Daehyun a răspuns: „Țin legătura cu membrii B.A.P din când în când. Bineinteles că da. Nu pot să nu îi contactez și chiar am vorbit ieri cu cel mai tânăr membru nostru, Zelo. Zelo a spus că era gelos. Noi am spus: „Să facem tot posibilul. Trebuie să muncim din greu.” Sunt încurajat de toți membrii. Am reușit să stau pe scenă după ce am câștigat sprijinul lor, așa că, în calitate de membru al B.A.P, voi încerca tot posibilul să nu murdăresc numele B.A.P”.

Ulterior, a ales ca obiectiv să se plaseze pe locul 1 într-un show muzical. Daehyun a comentat: „Vreau să încerc să obțin numărul 1. Știu că este foarte greu, dar este un vis.” El a adăugat, de asemenea, „Nu știam că voi putea să port hainele atât de bune și să salut publicul cu o melodie atât de bună din nou. Cred că aceasta este o oportunitate de aur și o șansă unică în viață. Voi face tot ce pot. Voi munci din greu și voi cânta până voi scuipa sânge. Voi fi un cântăreț care cântă melodii grozave.

Daehyun va lansa videoclipul pentru „Aight” și single-ul pe 11 octombrie, la câteva ore distanță una de alta.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s