Un nou actor aproape la fel de înalt ca Rowoon (SF9) din serialul “Extraordinary You” atrage atenția

Spectatorii serialului “Extraordinary You” au descoperit un nou actor talentat, frumos și foarte înalt (187 cm înălțime): Jung Gun Joo

În serial, personajul său este un tip dulce,  de 185 cm înălțime, membru al grupului de băieți chipeși din liceu numit A3, și este al doilea ca vărstă. În drama  “Secret”, din care se inspiră serialul, este al doilea personaj masculin, dar în K-drama el joacă al treilea personaj masculin, ca importanță.

Și el descoperă, ca și eroina principală, că este doar un erou care trăiește într-un manhwa (desen coreean), dar este șocat și totodată pare resemnat când află că nu își poate controla destinul.

Se pare că rolul său ascunde defapt un personaj care suferă de depresie, având în spate o poveste tristă, așa  că spectatorii sunt foarte curioși să urmărească evoluția lui în viitor.

Actorul a lucrat anterior cu agenția JYP Actors, dar în această vară s-a transferat la agenția Blossom Entertainment, agenția altor actori faimoși precum Song Jung Ki și Park Bo Gum.

Jung Gun Joo a debutat în MV-ul cunoscutal trupei DAY6, “I like you” (2017), și anterior a jucat în mai multe web drame (“The Best Ending”, “WHY”, etc) și în drama specială “The Tuna and the Dolphin” (aici a avut rol principal).

S-a născut în mai 1995 și are o înălțime amețitoare de 187 cm, despre care se discută intens. Îl puteți urmări și pe Instagram (găsiți contul său la finalul acestui articol).

Vă place?

 

Sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s