Moon Geun Young și Kim Seon Ho sunt adorabili într-un fragment din noul episod “Amazing Saturday”

Moon Geun Young și Kim Seon Ho vor apărea în următorul episod din „Amazing Saturday” de pe tvN!

În 12 octombrie, tvN a lansat un fragment ce anticipă episodul din săptămâna viitoare în care sunt prezenți cei doi actori.

Clipul începe cu membrii distribuției care îi prezintă pe Geun Young și Kim Seon Ho drept „nobili”. De asemenea, ei spun că există trei condiții pentru a fi considerat un nobil. Prima condiție este ca persoana să fie fană a emisiunii chiar de la primul episod, despre care Moon Geun Young a afirmat că este. Următoarea condiție este ca persoana să fie mai bună la scris, decât să asculte. Din fericire, Moon Geun Young spune că îndeplinește aceste criterii. În cele din urmă, invitatul trebuie să fie politicos. Ulterior, în videoclip apare Kim Seon Ho fiind serios și concentrat la îndeplinirea sarcinii.

Cu toate că ambii actori par să satisfacă toate condițiile, ei întâmpină greutăți la căutarea răspunsurilor și le este greu să asculte piesele. Membrii distribuției încep să se îndoiască de cei doi în timp ce glumesc, „Nu ați venit pregătiți?” și „Nu sunteți persoanele cu care am lucra, nu?”

Moon Geun Young și Kim Seon Ho vor juca într-o nouă dramă intitulată „Catch the Ghost”, subiectul fiind despre o echipă de ofițeri de poliție care încearcă să prindă un criminal în serie cunoscut sub numele de „The Ghost”.

Episodul emisiunii ”Amazing Saturday” cu Moon Geun Young și Kim Seon Ho va apărea pe data de 19 octombrie.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s