Lee Sang Woo a fost gelos pe scenele romantice filmate de Kim So Yeon și Hong Jong Hyun

Actorul Hong Jong Hyun a povestit multe detalii despre filmările pentru K-drama de succes “Mother Of Mine” și despre cum a reacționat  actorul Lee Sang Woo la scenele romantice ale lui Kim So Yeon.

Hong Jong Hyun a jucat în drama de mare succes SBS ca Han Tae Joo,  fiul unei familii înstărite. Personajul său a dezvoltat în cele din urmă o relație romantică cu colega său de muncă Kang Mi Ri (interpretată de Kim So Yeon).

În ceea ce privește prima sa dramă din weekend, Hong Jong Hyun a comentat: „Aceasta a fost cea mai lungă dramă pe care am făcut-o vreodată. Deși au existat unele care au fost similare în ceea ce privește durata filmărilor, aceasta a fost lungă și profundă în ceea ce privește conținutul, așa că am fost puțin îngrijorat la început. Nu am avut experiență [cu acest gen de dramă] și m-am îngrijorat: „Voi reuși să mă descurc bine?” Din fericire, cu toate acestea, atmosfera de la platou a fost excelentă și am primit foarte mult ajutor din partea actorilor seniori din distribuție. De asemenea, am primit multă putere din partea telespectatorilor în timp ce filmam, așa că cred că îmi voi aminti această dramă pentru multă vreme. ”

În ciuda stereotipurilor negative care înconjoară personajele bogate, Han Tae Joo era amabil, chipeș și umil. Hong Jong Hyun a remarcat: „În opinia mea, Tae Joo era o persoană cu atitudine și personalitate foarte sănătoase. M-am gândit că e mișto că, deși s-a născut cu o mulțime de privilegii și ar fi putut obține orice și-a dorit fără prea mult efort, a ales să încerce să experimenteze lucruri și să învețe totul de la început. Nu știu niciun chaebol, așa că nu știu ce fel de personalități au, dar sunt sigur că mulți sunt așa, chiar dacă publicul nu știe. Chiar dacă chaebolii din drame sunt adesea înfățișați drept cinici și egocentrici, cred că [mulți dintre ei] trebuie să aibă alte trăsături. Mai ales pentru Tae Joo, care și-a pierdut mama și a crescut având o relație slabă cu tatăl său, cred că a trebuit să muncească foarte mult.”

Hong Jong Hyun, care a arătat o chimie excelentă cu Kim So Yeon în dramă, nu a avut altceva decât laude pentru partenera sa. El și-a amintit: „Când am primit confirmarea  prima dată cu privire la rol, oamenii din jurul meu m-au întrebat cine este colega mea, iar eu le-am spus că este Kim So Yeon. Toată lumea mi-a spus „E minunat.” Am întâlnit-o după ce am auzit doar lucruri bune, și ea era într-adevăr atât de drăguță și atât de pură. Chiar dacă sunt foarte jos ca actor, a fost foarte atentă, așa că m-am simțit foarte confortabil [pe tot parcursul filmărilor]. I-am fost foarte recunoscător și, pentru că a fost atât de pricepută la jucat, m-am gândit că tot ce a mai rămas este să fac o treabă bună. ”

El a adăugat: „S-a vorbit mult despre diferența noastră de vârstă, dar mulți oameni au spus că ne potrivim bine împreună, pentru că arăt mai în vârstă și ea arată atât de tânără. Nu prea am observat și nu am simțit diferența de vârstă la fel de mult. ”

Actorul a continuat să dezvăluie că soțul lui Kim So Yeon, Lee Sang Woo, și-a exprimat aparent gelozia după ce le-a văzut scenele romantice în dramă. „Am auzit [de la Kim So Yeon] că era gelos”, a spus Hong Jong Hyun. „Am filmat o scenă de dragoste fierbinte despre care [Kim So Yeon] nu i-a povestit, iar când a văzut difuzarea, el i-a amintit despre asta în glumă. Parcă era gelos.”

În timp ce discuta despre succesul uriaș al primei sale drame din weekend, Hong Jong Hyun a remarcat: „A fost prima mea dramă în weekend și multe femei mai în vârstă au început să mă recunoască. Este o parte din rutina mea zilnică să mă duc acasă și să-mi plimb câinii după ce îmi termin programul ziua. Înainte, oamenii care m-au recunoscut erau în mare parte vârsta mea sau mai tineri, dar acum când merg la plimbări, sunt multe femei mai în vârstă care mă recunosc. Cred că mă plac mai mult pentru că personajul meu a fost atât de deosebit. Nu-mi cunosc numele, dar îl recunosc pe Tae Joo. La început, m-a luat puțin prin surprindere, dar mai târziu, am câștigat multă putere când am întâlnit aceste femei mai în vârstă și am auzit ce aveau de spus. ”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s