Rowoon din SF9, Lee Jae Wook și Kim Hye Yoon, eleganți și tensionați în noul episod din “Extraordinary You”

Atmosfera devine tensionată în următorul episod din K-drama “Extraordinary You”.

Bazat pe un webtoon romantic de tip fantastic, „Extraordinary You” spune povestea unei eleve de liceu pe nume Eun Dan Oh (interpretată de Kim Hye Yoon), care ajunge la realizarea șocantă că ea este de fapt un personaj dintr-un manhwa (comic coreean). Ulterior, Eun Dan Oh încearcă să-și sfideze soarta predeterminată și să își rescrie propria poveste.

Producătorii serialului au dezvăluit noi imagini din episodul următor. În pozele recent lansate, Kim Hye Yoon, Rowoon, Lee Jae Wook, Jung Gun Joo, Naeun din April și Kim Young Dae trec de la uniformele școlare obișnuite la rochii elegante și costum, participând la un eveniment extravagant. Expresiile lor șocate îi fac pe spectatori curioși cu privire la cum va decurge petrecerea și dacă încercările lui Eun Dan Oh de a-și schimba destinul vor avea succes acolo.

Săptămâna trecută, Ha Roo (interpretat de Rowoon de la SF9) a apărut și l-a lovit pe logodnicul lui Eun Dan Oh, Baek Kyung (interpretat de Lee Jae Wook), după ce i-a spus câteva cuvinte răutăcioase. Când Baek Kyung a întrebat furios, „Cine ești?” Ha Roo a răspuns: „Chiar dacă spun, nu îți vei aminti pentru că scena se va schimba în curând”, exprimându-și intenția de a scăpa de lumea manhwa în care personajele nu au niciun fel de libertate.

Următorul episod va apărea pe 16 octombrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s